Τα σκουπίδια της πολιτικής

Γράφτηκε από τον/την Eλεύθερη Πατρίδα Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Αρθρογραφία

ImageHandler.ashxΜε αφορμή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη χώρα με την απεργία των συμβασιούχων υπαλλήλων των Δήμων, αναδεικνύεται περίτρανα η γύμνια του πολιτικού συστήματος που στην κυριολεξία είναι για τα σκουπίδια.

Στην πλάτη των εργαζομένων φορτώθηκαν όλες οι αμαρτίες ενός πελατειακού συστήματος που χρησιμοποιούσε τους συμβασιούχους ως ομήρους, δεν έπαιρνε αποφάσεις για το μέλλον, τους εξαπάτησε με ψέματα και έφτασε στο σημερινό αδιέξοδο διακινδυνεύοντας τη δημόσια υγεία.

Η δυσωδία του πολιτικού συστήματος αναδύεται καθημερινά με όλα όσα παρακολουθεί εμβρόντητος ο πολίτης να συμβαίνουν από την τρέχουσα επικαιρότητα. Μια χώρα παραδομένη στο έγκλημα, στα άβατα, στη διαπλοκή, υπουργοί μιλούν με ισοβίτες, ναρκόπλοια πάνε και έρχονται και πολιτικά κόμματα πουλάνε προστασία στους νέους ολιγάρχες και στη νέα διαπλοκή και μια δικαιοσύνη που πρέπει να σταθεί στο ύψος της.

Καθώς οι σύγχρονοι πολιτικοί "Εφιάλτες" προσπαθούν συστηματικά να μετατρέψουν την Πατρίδα μας σε αποικία και να μας καταστείλουν ψυχολογικά και πολιτικά, είναι επιβεβλημένη περισσότερο από κάθε άλλη φορά η ενίσχυση της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ και της διαδόσεως της Ελληνικής πολιτικής της πρότασης, καθώς και η ανάληψη της διακυβερνήσεως της χώρας από Έλληνες που επιτέλους θα κυβερνήσουν με κύριο γνώμονα το προσωπικό παράδειγμα.

 

Κράτα το

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+