Η κραυγή της Χριστίνας για τη Μακεδονία μας!

Γράφτηκε από τον/την Eλεύθερη Πατρίδα Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Αρθρογραφία

makedoniaΑγαπητοί Συμπατριώτες


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν “κείται μακράν”. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι η ΚΕΦΑΛΗ της Ελλάδας. Είναι η ΑΝΑΠΝΟΗ της. Η ΗΠΕΙΡΟΣ και η ΘΡΑΚΗ είναι τα στιβαρά χέρια της Ελλάδας. ΤΑ ΝΗΣΙΑ μας είναι το ΧΑΜΟΓΕΛΟ και η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ της. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, η ΗΠΕΙΡΟΣ, η ΘΡΑΚΗ και τα ΝΗΣΙΑ μας είναι ΕΛΛΑΔΑ.


Καμία Κυβέρνηση και κανένας Πολιτικός Αρχηγός και Βουλευτής δεν έχει το δικαίωμα να προδώσει και να ακρωτηριάσει το σώμα της Ελλάδας, γιατί η Ελλάδα δεν τους ανήκει. Η Ελλάδα ανήκει στον Ελληνικό Λαό του χθες του σήμερα και του αύριο.


Θα ήτανε πολύ αστείο, αν δεν ήταν τραγικό, να ακούει κανείς τον Πρωθυπουργό των Σκοπίων να μας δείχνει τη “μεγαλοψυχία” του και να επιτρέπει και στην Ελλάδα να χρησιμοποιεί λίγη Μακεδονία και λίγη ιστορία. Είναι εξοργιστικό, ο θρασύτατος σημερινός κλέφτης να απαιτεί από τον τρισχιλιετή ιδιοκτήτη να του χαρίσει την ιδιοκτησία του.


Ήταν τεράστιο λάθος των κομμάτων το 2008 που αποφάσισαν μόνοι τους “εν κρυπτώ και παραβύστω” στο Βουκουρέστι να παραδώσουν το τιμημένο όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ καλυμμένο με το “φύλλο συκής” του γεωγραφικού προσδιορισμού. Ευτυχώς για την Ελλάδα που δεν το δέχτηκαν οι Σκοπιανοί. Σήμερα επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία. Οι θρασύτατοι κλέφτες, δήθεν διαλλακτικοί, απαιτούν από τον ιδιοκτήτη να τους επικυρώσει τα κλεψιμέικα.


Και πάλι κυβέρνηση, αρχηγοί και βουλευτές, χωρίς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και χωρίς να ρωτήσουν τον Λαό, ετοιμάζονται να προδώσουν και να παραδώσουν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Δεν καταλαβαίνουν ή δεν τους ενδιαφέρει πως όταν οι Σκοπιανοί κερδίσουν το όνομα που διακαώς επιθυμούν (γιατί άραγε;) και εισέλθουν στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε. θα πετάξουν τον όποιο προσδιορισμό και θα ονομάζονται σκέτο Μακεδόνες και η χώρα τους Μακεδονία, με ό,τι αυτό θα συνεπάγεται για την Ελλάδα.


Η δικαιολογία ότι μπορεί να αποφασίσει η Βουλή αφού ψηφίστηκε πριν 3 χρόνια είναι έωλη, γιατί τότε κανένα κόμμα δεν έθεσε τέτοιο εθνικό ζήτημα. Το ότι μας πιέζουν “οι ξένοι” είναι απλώς δικαιολογία. Έχουμε μάθει πια ότι “οι ξένοι” πιέζουν αυτούς που πιέζονται. Αν θέλουν οι “ξένοι” να εντάξουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε. για να τους χρησιμοποιήσουν ως ανάχωμα σε πιθανή κάθοδο της Ρωσίας στα Βαλκάνια ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, ας πιέσουν τους Σκοπιανιούς να πάρουν το όνομα “Βαρντάρσκα” που χρησιμοποιούσαν ως το 1944, ή όποιο άλλο όνομα θέλουν, εκτός του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, που δεν τους ανήκει ούτε κατ' ελάχιστον

.
Δυστυχώς περιστοιχιζόμαστε από κακούς και αναξιόπιστους γείτονες, που ο καθένας κι από κάτι θέλει να αρπάξει από την Ελλάδα. Οι Σκοπιανοί θέλουν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Αιγαίου και την έξοδό τους στη θάλασσα. Οι Αλβανοί απαιτούν την Τσαμουριά, Αλβανική μειονότητα στην Ελλάδα και δραστηριοποιούνται. Τους βάλαμε στο ΝΑΤΟ και δεν υπογράφουν για τη ρύθμιση της ΑΟΖ. Οι Βορειοηπειρώτες είναι υπό διωγμόν. Ο Ερντογάν απειλεί και παραβιάζει. Αυτός προς το παρόν θέλει τη ΘΡΑΚΗ και τα ΝΗΣΙΑ μας. Αργότερα θα σκεφθεί τι άλλο. Οι υποτιθέμενοι “φίλοι και σύμμαχοί μας” κάνουν πως δεν βλέπουν και δεν ακούν τίποτε. Αγαπούν όμως πολύ την προδοσία. Δεν θα τους κοστίσει και τίποτα αν αύριο οι Σκοπιανοί αφαιρέσουν τον όποιο προσδιορισμό και κρατήσουν μόνο τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τις συνέπειες που θα έχει αυτό για την Ελλάδα μας. Ας λειτουργήσουμε κάποτε ως προμηθείς και όχι ως επιμυθείς!


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΣΤΑΣΗ


ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!


Ο Ελληνικός Λαός, “αυτός ο εχθρός λαός” που τον υπολογίζουν μόνο για να τους ψηφίζει, έχει ήδη αποφασίσει με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και θα το δείξει και πάλι στο επερχόμενο της Αθήνας!


Χριστίνα Καραμπάτσου Μεθώνη Μεσσηνίας

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+