ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ

Γράφτηκε από τον/την Eλεύθερη Πατρίδα Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Αρθρογραφία

KALPES EKLOGES 1

Του Πάνου Τσεπενέκα,

Πολιτικού Μηχανικού-Συγγραφέα


Οι εκλογές πλησιάζουν και η «εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα» εγχώρια πολιτική ελίτ συσκέπτεται μυστικώς για να ετοιμάσει τα νέα ψέματα με τα οποία θα εξαπατήσει για ακόμα μία φορά τους Έλληνες. Οι ξένοι προστάτες διαπιστώνοντας την δημοσκοπική κατάρρευσή των παραδοσιακών συνεργατών τους προετοιμάζουν πυρετωδώς νέα πολιτικά σχήματα σε όλες τις αποχρώσεις για να εγκλωβίσουν και να ελέγξουν τη λαϊκή δυσφορία.


Ο απλός Έλληνας διαπιστώνει με απόγνωση ότι σχεδόν ολόκληρο το πολιτικό φάσμα της βουλής είναι ελεγχόμενο και μακράν απέχει από το να υπερασπίσει τα συμφέροντα της πατρίδας. Εύχεται και προσεύχεται να υπήρχε μια πολιτική παράταξη χωρίς τους άκαπνους γόνους των ελληνικών «βασιλικών» οικογενειών που λυμαίνονται για δεκαετίες ολόκληρες την χώρα και χωρίς τα μεταλλαγμένα υβρίδια του κομματικού σωλήνα που παριστάνουν τους ηγέτες.

Μια παράταξη από Έλληνες που έχουν κάτι αξιόλογο να δείξουν στην προσωπική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία, που δεν έχουν πάρει τρελόχαρτο από το στρατό ούτε έχουν υπηρετήσει τη θητεία τους στο κολωνάκι, αλλά έχουν γνωρίσει και τα σύνορα της πατρίδας. Έλληνες που δεν προσποιούνται όταν κάνουν τον σταυρό τους και συγκινούνται όταν ακούν τον εθνικό ύμνο. Έλληνες που αρνούνται να αποδεχτούν μια ανυπόληπτη πατρίδα, ξέφραγο αμπέλι, «των ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι».


Αυτή η παράταξη υπάρχει και λέγεται ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.


Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ είναι ένα ΛΑΙΚΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ κόμμα που γεννήθηκε και ανδρώνεται μέσα στον λαό. Αγωνίζεται για την ενότητα και την αφύπνιση των Ελλήνων με τελικό στόχο να αντικαταστήσει το ανίκανο και διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό που οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή. Πιστεύει στην αξιοκρατία και προσκαλεί στις γραμμές της όλους τους άξιους Έλληνες πατριώτες για να συμμετάσχουν στο τιτάνιο έργο της πραγματικής ανασυγκρότησης της πατρίδας.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ δεν μπαίνει στην εικονική κατάταξη δεξιά, κέντρο, αριστερά ούτε έχει νεοφιλελεύθερες και μαρξιστικές ιδεοληψίες. Αντίθετα δηλώνει σταθερή προσήλωση στις παραδοσιακές αξίες της φυλής μας που δημιούργησαν το θαύμα του Ελληνικού πολιτισμού μέσα στους αιώνες.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ δηλώνει παρούσα στις πολιτικές εξελίξεις και καλεί τον κάθε Έλληνα που αγαπάει την πατρίδα να πυκνώσει τις τάξεις της.

Οι καιροί ου μενετοί!

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+