Ολλανδία - Τουρκία - Ελλάδα

Γράφτηκε από τον/την Eλεύθερη Πατρίδα Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Αρθρογραφία

Hella Turkey Holland

Ολλανδία-Τουρκία. Δυο κοκόρια, από διαφορετικά κοτέτσια, που μαλώνουν από απόσταση ασφαλείας, δείχνοντας στον άμαχο πληθυσμό τη δύναμή τους, ενόψει των εκλογών τους!


Η Ολλανδία, μέχρι πρότινος υποστηρικτής της ευρωπαϊκής πορείας της Τουρκίας, είδε τι σημαίνει Ισλάμ (λίγο αργά) και φοβούμενη την επέλαση των εθνικών δυνάμεων της ενδοχώρας, αμόλησε τα ...σκυλιά εναντίον των Τούρκων διαδηλωτών. Η Τουρκία (του Ερντογάν), παρασυρμένη από μια νέο-οθωμανική εθνικιστική λύσσα, μαχαιρώνει τα ''πορτοκάλια'' και απειλεί τους πάντες, δεξιά και αριστερά, με αντίποινα!


Η Ευρώπη, ηθικά σακατεμένη, σκυφτή και ντροπιασμένη, από την αμαρτωλή και χωρίς όραμα πορεία της, αδυνατεί να αντιδράσει, όπως επιβάλλεται σε παρανοϊκούς δικτατορίσκους.


Η Ελλάδα, σε πολιτικό και οικονομικό λήθαργο, σε απώλεια στηρίξεως από την ανίκανη κομμουνιστική κυβέρνηση και τα ερείπια της αντιπολίτευσης, επιτρέπει στην Τουρκία να αλωνίζει ανενόχλητη, τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Κύπρο και στη Θράκη.


Μόνη μας εγγύηση οι Ένοπλες Δυνάμεις μας!

Ο πιο ισχυρός πυλώνας του Έθνους! Άμεση εθνική απαίτηση, να ενισχυθεί σε όλους τους τομείς. Οι κυβερνώντες να πάρουν τα κονδύλια που ρίχνουν για τον κομματικό τους στρατό και να τα δώσουν άμεσα στο Εθνικό μας Στρατό. Είμαστε σε περίοδο εξαιρετικά επικίνδυνη, χωρίς περιθώρια λάθους.

Οποιαδήποτε απώλεια, όσο και μικρή να είναι, θα αποτελέσει εθνική ύβρη και νομοτελειακά θα έχει ως αποτέλεσμα της αυτόκλητη παρουσία της νέμεσης.

Κράτα το

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+