ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΡΕΘΥΜΝΟ

ΧΑΝΙΑ1

Στη λεβεντογέννα Κρήτη έφτασε το μήνυμα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! Με ιδιαίτερη επιτυχία έγιναν οι συγκεντρώσεις την Παρασκευή στο Ηράκλειο και το Σάββατο στα Χανιά και συναντήσεις με στελέχη της παράταξης στο Ρέθυμνο, όπου προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί η επόμενη συγκέντρωση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ3

Μέλη,φίλοι, υποστηρικτές, κρητικιές και κρητικοί κάθε ηλικίας που ανησυχούν για το παρόν και ιδιαίτερα για το μέλλον της Ελλάδας, προσήλθαν, άκουσαν τις καθαρές ''Ελληνικές'' θέσεις, τους βασικούς άξονες και τις αρχές της νέας πολιτικής παράταξης και αντάλλαξαν απόψεις επί των θεμάτων που απασχολούν όλους μας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ2Ομιλητές ήταν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, Ιωάννης Μήτσιος, πολιτικός επιστήμων και διεθνολόγος, από τα Γρεβενά, ο Ιωάννης Δρακωνάκης, αντιστράτηγος (ε.α) και επίτιμος Διοικητής Μεραρχίας (Ειδικών Δυνάμεων) από την Κρήτη, ο Νικόλαος Βασιλειάδης, δικηγόρος, διδάκτωρ ιστορίας και επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, από τη Θεσσαλονίκη και ο Νικόλαος Ταμουρίδης, Αντιστράτηγος (ε.α), επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ, από την Αλεξανδρούπολη.ΗΡΑΚΛΕΙΟ1

Συνεχίζουμε δυναμικά τις συγκεντρώσεις και τις ενημερωτικές συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα!

Δύναμή μας η καθαρότητα των προσώπων, η υποστήριξη του ελληνικού λαού και οι ελληνοκεντρικές θέσεις μας.

Κράτα το