ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : GAY PRIDE- ΔΕΝ EXOYN ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ

Γράφτηκε από τον/την Eλεύθερη Πατρίδα Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

ATHENS PRIDE LOGO white

 

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα, η εκδήλωση του απόλυτου ξεπεσμού και ανηθικότητας gay pride.


ΟΙ απάτριδες, πρόσβαλαν τη Σημαία της Ελλάδας, το Εθνικό μας σύμβολο, βάφοντας το με τα χρώματα της διαφημιζόμενης ιδιαιτερότητας τους.


Οι ιερόσυλοι δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν την ελληνική παιδεία και το αιώνιο σύμβολο του Ελληνικού πολιτισμού τον Παρθενώνα, χρωματίζοντας τον με τα χρώματα τους, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τους έλληνες, για να διαφημίσουν τί? Το αφύσικο!!!!!!

Σήμερα, με την επικράτηση των κέντρων της παγκοσμιοποίησης σε όλες σχεδόν τις χώρες του Κόσμου και με τα διεφθαρμένα και χρεοκοπημένα κόμματα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής να ζητούν την απόλυτη διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας, η ανάγκη για υψηλά ιδανικά , αρχές και αξίες, αποτελεί για την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ πρωταρχικό στόχο.

Οι έλληνες οικογενειάρχες, άνδρες, γυναίκες, καθώς και τα παιδιά τους, βάλλονται καθημερινά και από παντού. Από τα βάρβαρα και απάνθρωπα οικονομικά μέτρα, που τιμωρούν την δημιουργία οικογένειας, από την χαλάρωση των δεσμών και των εκφυλισμό των ηθών, που προωθούνται με κάθε μέσο, αλλά και από ξενόφερτες εκδηλώσεις των παγκοσμιοποιητών .

Στην σημερινή ιστορική συγκυρία αυτοί οι κάποιοι, μέσα από κόμματα μορφώματα οικονομικών συμφερόντων, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την αδυναμία όλων αυτών των σεξουαλικών ιδιαιτεροτήτων. Στεκόμαστε παγερά αδιάφοροι στις άναρθρες κραυγές των πολιτικών της λάσπης και αδιαφορούμε για τις προκλήσεις των διαφόρων φαιδρών, πολύχρωμων καρναβαλιστών.

H ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ως σταθερός πυλώνας Αρχών και Αξιών που προάγουν το Πνεύμα και την ιστορική Ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού, καταγγέλλει και ζητά να σταματήσουν οι εκδηλώσεις αυτές «ως προσβάλλουσες την δημόσια αιδώ και φυσική τάξη».

Τέτοιες εκδηλώσεις είναι ξενόφερτες , οδηγούν στην ηθική κατάπτωση των Ελλήνων, δεν γίνονται αποδεκτές από την Ελληνική Κοινωνία και είναι καταδικαστέες, τόσο από την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, όσο και από σύσσωμο τον Ελληνικό Λαό.

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+