Δελτίο τύπου για το πρόσφατο Eurogroup: Το ξεπούλημα της χώρας συνεχίζεται!

unnamedΜε αφορμή τα προκλητικά ψέματα που διαδίδονται ανερυθρίαστα από κυβερνητικούς και παρακυβερνητικούς "κύκλους" κάθε φορά που πιθανολογείται η "απομείωση" του Ελληνικού κρατικού χρέους, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ υποχρεώνεται για μία ακόμη φορά να δηλώσει ρητώς ότι κάθε οικονομική συμφωνία του Ελληνικού κράτους που είναι απόρροια των δανειακών συμβάσεων από το 2010 και μετά, παραβιάζει ωμά την Ελληνική Εθνική Κυριαρχία, το Ελληνικό Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως αυτά καταγράφονται στην Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών.

Παρά τα εντατικά προπαγανδιστικά μηνύματα που επιχειρούν να μας υποχρεώσουν στην αποδοχή και "νομιμοποίηση" στις συνειδήσεις μας της οικονομικής κατοχής της Πατρίδος μας, η "απομείωση" του χρέους με τους όρους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είναι πιθανή μόνο εφ' όσον οι στρατηγικές επιχειρήσεις, τα στρατηγικά δίκτυα επικοινωνιών και εμπορίου, οι σημαντικές ιδιωτικές εταιρείες και οι υψηλής αξίας γεωγραφικές εκτάσεις της Ελλάδος περάσουν συνολικά στην ιδιοκτησία ξένων οργανισμών, δημοσίων και ιδιωτικών.

Εκτός από την πιθανή "απομείωση" του κρατικού μας χρέους, το σχέδιο αφελληνισμού της Ελληνικής οικονομίας και μετατροπής των Ελλήνων σε αναλώσιμο και χαμηλού κόστους εργατικό δυναμικό θα ολοκληρωθεί με τη μείωση της εταιρικής φορολογίας σε λογικό πλαίσιο, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ξένοι οικονομικοί "επενδυτές" και οι εγχώριοι συνεργάτες τους, μέρος των οποίων αποτελεί το προσωπικό όλων των ιδεολογικών "αποχρώσεων" του υφισταμένου πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου. Τότε όμως, ο οικονομικός πλούτος της Ελλάδος, δημόσιος και ιδιωτικός, θα ελέγχεται από αλλοεθνείς ολιγαρχίες και η οικονομική κατοχή της Ελλάδος θα έχει πλέον ολοκληρωθεί, μετατρέποντας την Πατρίδα μας σε de facto αποικία της βαρβαρότερης μορφής της σύγχρονης πραγματικότητας. Αυτή είναι η αλήθεια και η επικοινωνιακή "πολεμική" μεταξύ των αλληλοδιαδεχόμενων κατοχικών κυβερνήσεων της τελευταίας επταετίας, της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δεν είναι τίποτε παραπάνω από μία στοχευμένη κοινή επιχείρηση αποπροσανατολισμού και διασποράς ψεμάτων.

Προειδοποιούμε, και θα συνεχίζουμε να προειδοποιούμε σε κάθε ευκαιρία, πως κάθε οικονομική συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και άλλων κρατών και ιδιωτών υπό το καθεστώς των "μνημονίων" θα επανεξετασθεί αμέσως μόλις αποκατασταθεί η Ελληνική Εθνική Κυριαρχία από μία Ελληνική πατριωτική κυβέρνηση. Ειδικότερα, οι πωλήσεις Ελληνικών κρατικών περιουσιακών στοιχείων θα ακυρωθούν δια νόμου και θα επιδιωχθεί με κάθε νόμιμο μέσο η αποκατάσταση των ζημιών που έχει υποστεί το Ελληνικό κράτος εξ αιτίας αυτών. Το Ελληνικό κρατικό χρέος θα απομειωθεί στο πραγματικό του ύψος έπειτα από τη διενέργεια Διεθνούς Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους και θα αποπληρωθεί υπό τους όρους που υπαγορεύουν τα Ελληνικά Εθνικά συμφέροντα και τα διεθνώς αναγνωρισμένα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτή η προειδοποίηση απευθύνεται και στους αλλοεθνείς "επενδυτές". Οι εγχώριοι συνεργάτες τους θα αντιμετωπίσουν αναπόδραστα και τον φυσικό τους δικαστή.