ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ο Βόλος δείχνει το δρόμο της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!

IMG 20170617 195601 2Στην κατάμεστη αίθουσα ''Κένταυρος'' του ξενοδοχείου ΠΑΡΚ έγινε με ιδιαίτερη επιτυχία συγκέντρωση, στην οποία Βολιώτες και Βολιώτισσες κάθε ηλικίας αλλά και μέλη, φίλοι και υποστηρικτές από το Νομό Μαγνησίας που ανησυχούν για το παρόν αλλά ιδιαίτερα για το μέλλον της Ελλάδας, προσήλθαν και άκουσαν τις καθαρές ''Ελληνικές'' θέσεις της νέας πολιτικής παράταξης.

IMG 20170617 210741 2

Μίλησαν, απάντησαν στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων και αντάλλαξαν απόψεις επί των θεμάτων που απασχολούν όλους μας, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής: Νικόλαος Βασιλειάδης, δικηγόρος, διδάκτωρ ιστορίας και επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Ιωάννης Δρακωνάκης, Αντιστράτηγος (ε.α) και επίτιμος Διοικητής Μεραρχίας Ειδικών Δυνάμεων, Ηλίας Ευαγγελόπουλος, Οικονομολόγος-Εφοριακός, Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφοριακών Δυτικής Μακεδονίας, Ιωάννης Μήτσιος, πολιτικός επιστήμων και διεθνολόγος και Νικόλαος Ταμουρίδης, Αντιστράτηγος (ε.α), επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ.

Συνεχίζουμε δυναμικά τις συγκεντρώσεις και τις ομιλίες σε όλη την Ελλάδα! Δύναμή μας η καθαρότητα των προσώπων και οι ελληνοκεντρικές θέσεις μας.