Δελτίο Τύπου : Απόλυτα επιτυχής η συγκέντρωση στην Πάτρα

ΦΩΤΟ ΠΑΤΡΑ

Η στρατηγική μας επιλογή της "από τη βάση προς την κορυφή" προσεγγίσεως, επιβεβαιώθηκε ακόμη μία φορά στην πρώτη μας συγκέντρωση στην Πάτρα, στις 23 Σεπτεμβρίου. Αναφέρουμε ενδεικτικά πως το πέρας της συγκεντρώσεως βρήκε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ενισχυμένη με 23 επιπλέον μαχητικά μέλη, κυρίως νέα σε ηλικία. Εξασφαλίσθηκε έτσι η αναγκαία και ικανή συνθήκη της ενισχύσεως και της διαδόσεως του πολιτικού μας μηνύματος σε μία από τις σημαντικότερες πόλεις της χώρας μας, που υποφέρει σε μεγάλο βαθμό από τα εγκλήματα του υφισταμένου πολιτικού προσωπικού.

Οι εκπρόσωποι της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ανέπτυξαν τις καταστροφικές συνέπειες της πολιτικής όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων που συμμετείχαν ή συμμετέχουν στη διακυβέρνηση του κράτους, τις βασικές μας πολιτικές θέσεις, την μέχρι τώρα πορεία της παρατάξεως και τους μελλοντικούς μας σχεδιασμούς. Η επικοινωνία με τους παρευρισκομένους πολίτες της Πάτρας εμπλούτισε σημαντικά την οπτική μας και εξασφάλισε την κοινή μας απόφαση για μία αφοσιωμένη, έντιμη και επίμονη πολιτική προσπάθεια.

Η ένωση των Εθνικών μας δυνάμεων συνεχίζεται με στόχο την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τους σύγχρονους κατακτητές.

Το Γραφείο Τύπου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ Ακαδημίας 57 – 106 79 Αθήνα, www.eleftheripatrida.gr, τηλ:2103645335