Δελτίο Τύπου : Πειραματόζωο της παγκόσμιας κοινωνικής διαστροφής η Ελλάδα

Γράφτηκε από τον/την Eλεύθερη Πατρίδα Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

14639831 1381971211884203 7078156324664546351 nΜε το νομοσχέδιο για τη "νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου", το σύγχρονο πολιτικό προσωπικό επιλέγει για μία ακόμη φορά να περιφρονήσει και να προσβάλει επιδεικτικά τον Ελληνικό Λαό, μετατρέποντας την Πατρίδα μας σε "πειραματόζωο" της σύγχρονης "κοινωνικής μηχανικής" που εξελίσσεται στον πιο απάνθρωπο μηχανισμό πνευματικής καταστροφής.

Η επιχείρηση αλλοιώσεως συνειδήσεων αρχίζει από την προσβολή των Εθνικών μας πολιτιστικών χαρακτηριστικών και φτάνει μέχρι την διαστροφή της ίδιας της φυσικής πραγματικότητας. Το πολιτικό καρκίνωμα στην Πατρίδα μας επεκτείνει τη δράση του πολύ πέρα από την οικονομική κατοχή που μας έχει επιβληθεί.

Καλούμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να αγνοήσουν τις υστερόβουλες κοινοβουλευτικές αντιπαραθέσεις και τις ενδοκυβερνητικές υποκρισίες -που μοναδικό στόχο έχουν να συσκοτίσουν την υπόθεση- και να αντισταθούν με όλες τους τις δυνάμεις σε αυτή τη νέα επίθεση αισχρότητας που υφιστάμεθα.

Καλούμε την Εκκλησία της Ελλάδος να αντιδράσει -επιτέλους- ενιαία, επίσημα και εντονότατα σε αυτή την "νομιμοποίηση" της ωμής αλλοιώσεως του ανθρωπίνου προσώπου. Είναι τουλάχιστον θλιβερό να παρατηρούμε το πολιτικό προσωπικό να επιδίδεται με όλες του τις δυνάμεις στην αποδόμηση των ανθρωπίνων χαρακτηριστικών μέσω της κρατικής νομοθεσίας και η Εκκλησία της Ελλάδος να παρακολουθεί μουδιασμένη και άτολμη τα τεκταινόμενα που θίγουν ευθέως τις αρχές και τις αξίες της Ορθόδοξης πίστης μας.

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+