ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η παρακμή της Δημοκρατίας

Γράφτηκε από τον/την Eλεύθερη Πατρίδα Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

2265886

Με έκπληξη, απορία, οργή και αγανάκτηση παρακολουθεί ο ελληνικός λαός τα πρόσφατα γεγονότα στο Κοινοβούλιο με αφορμή την ψήφιση του νόμου για το δικαίωμα αλλαγής φύλου σε 15χρονα παιδιά, ανήλικα. Μια ολόκληρη κοινωνία βράζει από θυμό για τον ευτελισμό της Δημοκρατίας, το ρόλο του κοινοβουλίου και τις περίεργες «προοδευτικές συμμαχίες» μέσα στη Βουλή των Ελλήνων.

Η επιβολή της ατζέντας των πολιτικών που έχουν σχεδιαστεί από μια φασιστική μειοψηφία, εκτελούνται και ψηφίζονται από κοινοβουλευτικές ευρείες συμμαχίες. Στην αρχή ήρθε ο νόμος για την ελληνική ιθαγένεια σε μη Έλληνες το γένος, στη συνέχεια το σύμφωνο συμβίωσης, ακολούθησε η κατάργηση της πρωινής προσευχής, η κατάργηση των θρησκευτικών και η μετατροπή τους σε θρησκειολογία, η αλλαγή σημαιοφόρων, η απουσία εθνικού ύμνου, υποβάθμιση παρελάσεων, αλλεπάλληλα χτυπήματα στην ορθοδοξία και την χριστιανική πίστη των Ελλήνων και τώρα η αλλαγή φύλου στα 15χρονα.

Εικόνα μιας κοινωνίας σε απόλυτη παρακμή βυθισμένη στην δουλοπαροικία των μνημονίων και την «χαρά της Δημοκρατίας». Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κέρδισε την εξουσία με την παραπλάνηση του ελληνικού λαού και χωρίς να αναφερθεί στο πολιτικό της πρόγραμμα σε τίποτα από τα παραπάνω, που έχουν ως στόχο την διάλυση της κοινωνικής συνοχής, του θεσμού της οικογένειας, της φιλοπατρίας και της θρησκευτικής πίστης των Ελλήνων.

Αν όλα τα παραπάνω δεν είναι «τραβεστί Δημοκρατία» τότε τι είναι. Καλούμε την σιωπηλή πλειοψηφία του ελληνικού λαού σε εγρήγορση, συσπείρωση και αγώνα. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες δεν ήξερα, δεν κατάλαβα δεν ασχολούμαι. Το μήνυμα για μια Ελεύθερη Πατρίδα, με ελληνική κυβέρνηση είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε.

___________________________________________________________________
Ακαδημίας 57 – 106 79 Αθήνα, www.eleftheripatrida.gr, τηλ:2103645335

 

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+