ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Ο Τσίπρας ανακάλυψε την Αμερική!

Γράφτηκε από τον/την Eλεύθερη Πατρίδα Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

2265886

 

Η πρόσφατη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, ενταγμένη στην ολική στροφή της αριστερής κυβέρνησης της χώρας, αναδεικνύει για άλλη μια φορά την υποκρισία, την προχειρότητα και την αγωνία να διατηρηθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία όσο μπορεί περισσότερο.


Οι μέχρι πρότινος «φονιάδες των λαών» γίνονται στρατηγικοί ή αποκλειστικοί εταίροι και ο αριστερός πρωθυπουργός διακηρύττει ότι οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδό τους από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά!!! Και πώς να μην είναι αφού η φτωχή Ελλάδα θα δώσει θέσεις εργασίας στους αμερικανούς εργάτες, χορτασμένη από παχιά λόγια, ευχές για επενδύσεις και μεγάλα λόγια για το γεωπολιτικό ρόλο της Ελλάδας.


Η Ελλάδα λόγω των εγκληματικών επιλογών των κυβερνήσεών της, έχει καταντήσει να είναι οικονομικό προτεκτοράτο. Αν αληθεύουν τα όσα λέγονται και ακούγονται για συμφωνίες περί νέων βάσεων και λοιπών εξυπηρετήσεων, τότε κινδυνεύει να μετατραπεί η Πατρίδα μας σε στρατιωτικό προτεκτοράτο, χωρίς ουσιαστικά αντισταθμιστικά οφέλη.
Σε έναν πολυπολικό κόσμο που αναδύεται απαιτείται ανάγκη για πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική. Η Ελλάδα για να έχει μέλλον και να αναπνεύσει πραγματικά, εκμεταλλευόμενη την γεωπολιτική της θέση, ως σταυροδρόμι τριών ηπείρων, και την παρούσα συγκυρία, πρέπει να έχει στρατηγικές συμμαχίες, οι οποίες να της εξασφαλίζουν το μέγιστο δυνατό εθνικό συμφέρον. Η μονομερής δουλική υποταγή έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι μόνο αρνητικές επιπτώσεις μπορεί να έχει για την Πατρίδα μας.
Το Γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 - 3645335
Κεντρική ιστοσελίδα: www.eleftheripatrida.gr

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+