Καταγγελία: Το παρακράτος, με την ένοχη ανοχή των κυβερνώντων, συνεχίζει τις επιθέσεις του!

Γράφτηκε από τον/την Eλεύθερη Πατρίδα Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

2265886Καταγγέλλουμε μετά βδελυγμίας τις φασιστικές επιθέσεις εναντίον νομοταγών Ελλήνων επιστημόνων!

Οι λεγόμενοι antifa, αποδεικνύονται οι σκληρότεροι φασίστες της ιστορίας. Αυτή τη φορά βανδάλισαν το ιδιωτικό αυτοκίνητο του εξαιρετικού ανθρώπου, οικογενειάρχη και επιστήμονα, καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης Γεωργίου Παύλου, γιατί κατήγγειλε επισήμως τις πράξεις βίας που οι αναρχικές ομάδες τους ασκούν στο συγκεκριμένο χώρο.

Δυστυχώς για την χώρα μας και την Παιδεία μας, το Πολυτεχνείο Ξάνθης βρίσκεται υπό τρομοκρατική ομηρία μιας ομάδας που κάνει καταστροφές, απειλεί φοιτητές και καθηγητές, ασκεί ακόμη και σωματική βία και γενικά επιτίθεται σε όποιον δείχνει ότι είναι νομοταγής Έλληνας πολίτης.

Οι αρχές ασφαλείας και η ελληνική δικαιοσύνη έχουν υποχρέωση να προστατέψουν τη δημοκρατική νομιμότητα και την ελεύθερη έκφραση των πολιτών από τέτοιου είδους ενέργειες εχθρών της δημοκρατίας.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Καθηγητή, καθώς και σε όλους τους δημόσιους λειτουργούς, οι οποίοι ζουν, εργάζονται και αντιστέκονται στην προσπάθεια διάλυσης του Ελληνικού κράτους και του Έθνους μας.

 

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+