Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα : Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι ;

Γράφτηκε από τον/την Eλεύθερη Πατρίδα Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

erdogan215 1021x579

Με έκπληξη, οργή και απορία παρακολούθησε ο ελληνικός λαός την επίσκεψη του τούρκου προέδρου στην Ελλάδα. Μια επίσκεψη που δεν ξέρουμε γιατί έγινε, σε τι αποσκοπούσε και ποιόν εξυπηρέτησε σε αυτή τη συγκεκριμένη συγκυρία.


Από τότε που ο Ερντογάν και το κόμμα του κατέλαβαν την εξουσία στην Τουρκία, πριν από 16 χρόνια, η τουρκική επεκτατικότητα και οι προκλήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, αντιμετωπιζόμενες από τις Ελληνικές κυβερνήσεις με πολιτικές "κατευνασμού" που έχουν αποδειχθεί εθνικά καταστροφικές.

Η επίσκεψη του τούρκου προέδρου έρχεται σε συνέχεια της απαράδεκτης συμμετοχής της Ελλάδος στις συνομιλίες για το Κυπριακό, τις εκτεταμένες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου στο Αιγαίο και στη Θράκη και την ευθεία αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης.


Οι κύριοι Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς αποτελούν τη συνέχεια σε μια μακρά σειρά κρατικών λειτουργών, που αδυνατούν να αντιληφθούν τα στοιχειώδη των διεθνών σχέσεων και της διπλωματίας.


Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ καλεί όλους τους Έλληνες σε συνεχή εγρήγορση για τα εθνικά μας ζητήματα, έως ότου μία επαρκώς καταρτισμένη κυβέρνηση αντικαταστήσει το υφιστάμενο θλιβερό πολιτικό προσωπικό, υλοποιώντας μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, μακριά από πάτρωνες και εξαρτήσεις.

Το Γραφείο Τύπου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
Ακαδημίας 57 – 106 79 Αθήνα, www.eleftheripatrida.gr, τηλ:2103645335

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+