Ωμή παραχώρηση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων!

Γράφτηκε από τον/την Eλεύθερη Πατρίδα Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

elliniki aoz ionio 1Παρακολουθούμε εδώ και μέρες το φημολογούμενο νέο παζάρι με την Αλβανία, όπου φαίνεται ότι η χώρα μας παραχωρεί δύο ελληνικά θαλάσσια οικόπεδα (!!!) στην γειτονική χώρα για την επίτευξη συμφωνίας με την ΑΟΖ.

Επιπλέον, ακούμε την "ηχηρή σιωπή" της όψιμα "πατριωτικής" αντιπολιτεύσεως, στην οποία υπενθυμίζουμε την εθνικά συμφέρουσα συμφωνία που πέτυχε η κυβέρνηση Καραμανλή τον Απρίλιο του 2009.

Εάν οι φήμες για αυτή τη νέα συμφωνία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αληθεύουν, πρόκειται για πρωτοφανή παραχώρηση Εθνικών μας δικαιωμάτων, πράξη στην οποία καμία έως τώρα κυβέρνηση δεν τόλμησε να προβεί.

Επειδή το ζήτημα αφορά επιπλέον σε παραβίαση και της διεθνούς νομοθεσίας (μέση γραμμή αποστάσεως), το γεγονός αυτό είναι πασιφανές ότι θα δημιουργήσει προηγούμενο που θα ευνοήσει την Τουρκία στις παράνομες διεκδικήσεις της σχετικά με τα νησιά του Αιγαίου και το σύμπλεγμα Καστελορίζου.

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και καλούμε τους βουλευτές όλων των παρατάξεων να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να τεθεί το ζήτημα στη Βουλή και από εκεί και πέρα ας αναλάβει ο καθείς τις ευθύνες του.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ δηλώνει ξεκάθαρα πως όλες οι παράνομες και προδοτικές συμφωνίες των κυβερνήσεων της "κρίσης" θα ακυρωθούν. Το υφιστάμενο πολιτικό προσωπικό, εθισμένο στην συνεχή παραχώρηση Εθνικής κυριαρχίας, οφείλει να απολογηθεί ενώπιον του Ελληνικού Λαού.

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+