Σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής & Παρουσίαση της πολιτικής παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ στη Λάρισα

14639831 1381971211884203 7078156324664546351 nΗ πρώτη Κεντρική Επιτροπή της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ συγκαλείται το ερχόμενο Σάββατο 10 Μαρτίου, από 11:00 μέχρι 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΕΥΑ στη Λάρισα, ενώ στις 18:00 στον ίδιο χώρο θα παρουσιαστεί το σχέδιο πολιτικής δράσης της.

Τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής θα διευθύνει ο Γενικός Γραμματέας της Παράταξης Δρακωνάκης Ιωάννης (αντιστράτηγος ε.α - επίτιμος διοικητής Ι Μεραρχίας Ειδικών Δυνάμεων), ενώ αντικείμενα ενημέρωσης και οργανωτικών δομών θα παρουσιάσουν τα λοιπά μέλη της Διοικούσας Επιτροπής. Θα ακολουθήσουν εισηγήσεις, τοποθετήσεις των μελών της Κεντρικής Επιτροπής καθώς και οργανωτικά ζητήματα για την πορεία στο ιδρυτικό Συνέδριο που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο.

Την βραδινή συγκέντρωση θα ανοίξει ως εισηγητής ο Μήτσιος Ιωάννης (πολιτικός επιστήμων-διεθνολόγος) ενώ κύριος ομιλητής θα είναι ο δικηγόρος και επίκουρος καθηγητής ιστορίας του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας Βασιλειάδης Νικόλαος. Πέραν αυτών, χαιρετισμό θα απευθύνουν τα λοιπά μέλη της Διοικούσας επιτροπής της Παράταξης, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος (Ηλεκτρ. Μηχανικός, π. Διοικητής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), Μιχαλόπουλος Σταύρος (Δικηγόρος), Σπαλιώρας Κωνσταντίνος (Δρ Θεολογίας, Εκπαιδευτικός και τ. Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων) και Ταμουρίδης Νικόλαος (αντιστράτηγος ε.α. - επίτιμος Α' υπαρχηγός ΓΕΣ).

Θα αναπτυχθούν ιδιαίτερα οι επιτακτικές εθνικές απαιτήσεις, η πολιτική οπτική και η έως τώρα εξέλιξη της παράταξης, καθώς και η πολιτική της πρόταση. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Το Γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 - 3645335
Κεντρική ιστοσελίδα: www.eleftheripatrida.gr