Παρουσίαση της πολιτικής παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ στη Χαλκίδα

14639831 1381971211884203 7078156324664546351 nΤην Τετάρτη 18 Απριλίου, στις 7 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαλκίδας (Αβάντων 50), η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ θα παρουσιάσει το σχέδιο πολιτικής δράσης της.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ως εισηγητής ο Μήτσιος Ιωάννης (πολιτικός επιστήμων-διεθνολόγος). Κύριος ομιλητής θα είναι ο αντιστράτηγος ε.α. και επίτιμος Α' υπαρχηγός ΓΕΣ Ταμουρίδης Νικόλαος.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής της Παράταξης, Βασιλειάδης Νικόλαος (δικηγόρος και επίκουρος καθηγητής ιστορίας του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας), Δρακωνάκης Ιωάννης (αντιστράτηγος ε.α - επίτιμος διοικητής Ι Μεραρχίας Ειδικών Δυνάμεων), Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος (Ηλεκτρ. Μηχανικός, π. Διοικητής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και Κωνσταντίνος Σπαλιώρας, εκπαιδευτικός, π. πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων.

Θα αναπτυχθούν ιδιαίτερα οι επιτακτικές εθνικές απαιτήσεις, η πολιτική οπτική και η έως τώρα εξέλιξη της παράταξης, καθώς και η πολιτική της πρόταση. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Το Γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 - 3645335

Κεντρική ιστοσελίδα: www.eleftheripatrida.gr