Παρουσίαση της πολιτικής παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ στον Ωρωπό

ωρωποςΤην Τετάρτη 30 Μαΐου, στις 7:30 μμ, στην κέντρο Ατλαντίς (Χαλκουτσίου 1, Σκάλα Ωρωπού), η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ θα παρουσιάσει το σχέδιο πολιτικής δράσης της.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ως εισηγητής ο Σταύρου Ιωάννης, Δημοτικός Σύμβουλος του τοπικού Δήμου.

Στη συνέχεια θα γίνει μια αρχική γεωπολιτική ανάλυση από τον Μήτσιο Ιωάννη (πολιτικό επιστήμονα-διεθνολόγο), ενώ κύριος ομιλητής θα είναι ο Βασιλειάδης Νικόλαος, δικηγόρος και επίκουρος καθηγητής ιστορίας του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής της Παράταξης, Δρακωνάκης Ιωάννης (αντιστράτηγος ε.α - επίτιμος διοικητής Ι Μεραρχίας Ειδικών Δυνάμεων), Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος (Ηλεκτρ. Μηχανικός, π. Διοικητής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), Σπαλιώρας Κωνσταντίνος, εκπαιδευτικός, Δρ Θεολογίας, π. πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων και Ταμουρίδης Νικόλαος, αντιστράτηγος ε.α. - επίτιμος Α' υπαρχηγός ΓΕΣ.

Θα αναπτυχθούν ιδιαίτερα οι επιτακτικές εθνικές απαιτήσεις, η πολιτική οπτική και η έως τώρα εξέλιξη της παράταξης, καθώς και η πολιτική της πρόταση.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Το Γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας
Ακαδημίας 57, ΤΚ 10679, Αθήνα • Τηλ. 2103645335 •