Οι Ενεργοί Πολίτες Αιγιαλείας προσκαλούν την πολιτική παράταξη ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ στο Αίγιο

Την Δευτέρα 18 Ιουνίου, στις 7:30 μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου (Κανελλοπούλου 10, Αίγιο), η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ θα παρουσιάσει στους πολίτες του Αιγίου το σχέδιο πολιτικής δράσης της.

Την εκδήλωση θα ανοίξει, ως συντονιστής, ο Καΐπης Δημήτριος, επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών Αιγιαλείας. Στη συνέχεια θα γίνει μια αρχική γεωπολιτική ανάλυση από τον Μήτσιο Ιωάννη (πολιτικό επιστήμονα-διεθνολόγο), ενώ κύριος ομιλητής θα είναι ο Δρακωνάκης Ιωάννης (αντιστράτηγος ε.α - επίτιμος διοικητής Ι Μεραρχίας Ειδικών Δυνάμεων).

Χαιρετισμό θα απευθύνουν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της Παράταξης, Μιχαλόπουλος Σταύρος, δικηγόρος και Ταμουρίδης Νικόλαος, αντιστράτηγος ε.α. - επίτιμος Α' υπαρχηγός ΓΕΣ.

Στη συνέχεια οι πολίτες του Αιγίου θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τοποθετήσεις και ερωτήσεις για τα εθνικά μας θέματα, τους εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς της Ελλάδας, τη νέα παγκόσμια τάξη, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα θέματα οικονομίας, το χρέος, τις τράπεζες, το νόμισμα, το Σύνταγμα, τη Δικαιοσύνη, την τιμωρία των ενόχων, την Παιδεία, το μεταναστευτικό, τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο.

Οι Ενεργοί Πολίτες Αιγιαλείας

Αιγιαλέως 36, ΤΚ 25100, Αίγιο. Τηλ. 2691500193 και 6955078924