Προδοσία της Μακεδονίας: Άμεσα εκλογές ή δημοψήφισμα!

Γράφτηκε από τον/την Eλεύθερη Πατρίδα Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

makedoniko 3 630x353

 

Αποδεικνύεται κάθε μέρα και πιο καθαρά ότι εδώ και καιρό η πατρίδα μας δεν διαθέτει ελληνική κυβέρνηση, αλλά ένα συνονθύλευμα ατόμων που είτε είναι υποτακτικοί ξένων συμφερόντων είτε ασυνείδητοι πολιτικάντηδες που είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα με αντάλλαγμα την παραμονή τους στην εξουσία.


Η απεμπόληση των δίκαιων αιτημάτων του ελληνικού λαού για την διαφύλαξη της Μακεδονίας και η πλήρως ετεροβαρής συμφωνία που ετοιμάζονται να υπογράψουν απογυμνώνουν τους κυβερνώντες από κάθε επίφαση δημοκρατικής νομιμοποίησης. Κατήντησαν την χώρα μια άθλια «μπανανία», που ο ορυμαγδός των επαίνων από τα ξένα κέντρα για την «επίτευξη» συμφωνίας, αδυνατεί να συγκαλύψει.


Τα Σκόπια κέρδισαν τα πάντα: Αναγνωρίζουμε μακεδονική εθνότητα και γλώσσα, ενώ το διαβόητο erga omnes ισχύει ουσιαστικά μόνον για την Ελλάδα. Παράλληλα, ύποπτες και επικίνδυνες διατάξεις όπως για τα εμπορικά σήματα και επωνυμίες, την μεταφορά στρατιωτικής τεχνογνωσίας (!), ότι θα λαμβάνονται «αποτελεσματικά μέτρα για να αποθαρρύνονται πράξεις από ιδιωτικούς φορείς που ΠΙΘΑΝΟΝ υποδαυλίζουν την βία, το μίσος ή την εχθρότητα» μας κάνουν ιδιαίτερα επιφυλακτικούς.


Εν ολίγοις πρόκειται για ένα κατάπτυστο κείμενο, για μια «συμφωνία» - έκτρωμα και η όλη υπόθεση εξελίσσεται σε πρωτοφανές διπλωματικό φιάσκο και εθνική ήττα ανυπολόγιστων διαστάσεων.
Καλούμε τον ελληνικό λαό να αντισταθεί με κάθε νόμιμο τρόπο στην κατάφορα μειοδοτική για τα εθνικά συμφέροντα και υπαγορευμένη από ξένα κέντρα «συμφωνία».


Ζητούμε από τα κόμματα είτε να μεθοδεύσουν παραιτήσεις ΟΛΩΝ των εν ενεργεία και αναπληρωματικών βουλευτών τους ώστε να διεξαχθούν άμεσα εκλογές είτε να απαιτήσουν την ταχύτατη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ως του μόνου έννομου μέσου αποτροπής μιας εθνικής τραγωδίας

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+