Η " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ " ΚΑΙ Η " ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ " ( ΠΑΤ.ΡΙ.Ε ) ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !

14639831 1381971211884203 7078156324664546351 nΣήμερα Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ και ο Πολιτικός Φορέας Πατριωτική Ριζοσπαστική  Ένωση ( "ΠΑΤ.ΡΙ.Ε" - Την Ίδρυση του οποίου ανακοινώνει επίσημα την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη ο Στρατηγός Συναδινός  )  συντάσσονται δημοσίως ενώνοντας τις δυνάμεις τους και δηλώνουν ότι θα αγωνιστούν με ανιδιοτέλεια για την αναγέννηση της Ελλάδας.

Βλέποντας την πατρίδα μας να χρεοκοπεί οικονομικά, κοινωνικά και κυρίως ηθικά και πνευματικά, να ξεπουλιέται, να αποδυναμώνεται αμυντικά, να διασύρεται διεθνώς και να απεθνικοποιείται καλούμε τον Ελληνικό λαό να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και μέσα από τη συλλογική πατριωτική δυναμική κινητοποίηση να αποτρέψουμε την καταστροφή της χώρας μας και να την ανοικοδομήσουμε με βάση τις αρχές της αξιοπρέπειας, της ελευθερίας, της φιλοπατρίας, της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της ισονομίας και κυρίως της αξιοκρατίας.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ - ΠΑΤ.ΡΙ.Ε  ( Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση )