Δελτίο Τύπου: Η Ελεύθερη Πατρίδα στην Ανατ. Μακεδονία και Θράκη

9 Αυγούστου 2018

Δελτίο Τύπου

Η Ελεύθερη Πατρίδα στην Ανατ. Μακεδονία και Θράκη

Από το Γραφείο Τύπου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ανακοινώνεται ότι ο πρόεδρος και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις-συναντήσεις-συγκεντρώσεις στην Ανατ. Μακεδονία και Θράκη, όπως παρακάτω:

• Σάββατο 18/8 στις 11:00 στη Δράμα (Ξενοδ. Marianna, Βοραζάνη 3, στο Κέντρο, τηλ. 2521031520) και στις 19:00 στις Σέρρες (The Espresso bar, Εθνικής Αντιστάσεως 3, στο Κέντρο, τηλ. 2321026641).
  • Κυριακή 19/8 στις 11:00 στην Καβάλα (La Joconda café, Εθν. Αντιστάσεως και Δαγκλή, στην Παραλία, τηλ. 2510231860), στις 15:00 στην Ξάνθη (ταβέρνα Ξανθίππη, 1ο χλμ Ξάνθης-Σταυρούπολης, τηλ. 2541023627) και στις 19:00 στην Κομοτηνή (καφέ ''Λέσχη Κομοτηναίων'', Ελ. Βενιζέλου 52, τηλ. 2531401408).
  • Δευτέρα 20/8 στις 19:00 στην Αλεξανδρούπολη (καφεστιατόριο bizbize, Μεγ. Αλεξάνδρου 56 (παραλιακή), τηλ. 6946184246).

Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι, αλλά και όσοι άλλοι επιθυμούν, να παρευρεθούν για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που σήμερα απασχολούν ιδιαίτερα τον Έλληνα πολίτη.

Το Γραφείο Τύπου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Ακαδημίας 57 – Αθήνα 106 79 – Τηλ:2103645335-www.eleftheripatrida.gr