Μεγάλη επιτυχία στο Βελεστίνο!

Γράφτηκε από τον/την Dimitris Evaggelidis Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

2 Αντίγραφο

20 Νοεμβρίου 2018

Δελτίο Τύπου

Μεγάλη επιτυχία στο Βελεστίνο!

Πολύ μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα του ΚΑΠΗ για να φιλοξενήσει το πλήθος που κατέκλυσε το χώρο χθες Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, να ακούσει τις προτάσεις της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ για έξοδο από την σημερινή πολύπλευρη κρίση και να συναντήσει τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

«Τέτοια πετυχημένη εκδήλωση δεν ξανάγινε», ήσαν τα λόγια των συμπατριωτών του εθνομάρτυρα Ρήγα Φεραίου. «Ακούσαμε αλήθειες για την κατάσταση στη χώρα και λύσεις που μας ικανοποίησαν απόλυτα. Φτάνει πια, δεν πάει άλλο!». Τα λόγια αυτά είναι ενδεικτικά της πραγματικής πλέον ανάγκης, στις επερχόμενες εκλογές, το υπάρχον επικίνδυνο πολιτικό προσωπικό να λάβει την απάντηση που του αρμόζει.

Η προσέλευση ατόμων όλων των ηλικιών, η εξαιρετική παρουσίαση των θεμάτων από όλους τους ομιλητές (Βασιλειάδης Νικόλαος - Πρόεδρος, Ταμουρίδης Νικόλαος - Αντιπρόεδρος, Δρακωνάκης Ιωάννης - Γεν. Γραμματέας) ο παλμός που επεκράτησε και η εγγραφή νέων μελών ανέδειξαν για μια ακόμη φορά την σταδιακά ανερχόμενη δυναμική αντίδρασης στην σύγχρονη πολιτική, οικονομική και πνευματική κατοχή της Ελλάδος.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Γενικός Διευθυντής του Κόμματος Κατηνιώτης Βασίλειος, ενώ ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευθύμιος Κουραβέλας άνοιξε την εκδήλωση με καλωσόρισμα και χαιρετισμό.

Το Βελεστίνο δείχνει το δρόμο για την συνέχεια του αγώνα. Προχωράμε με συγκέντρωση-ομιλία στην Αλεξανδρούπολη στις 16 Δεκεμβρίου!

Το Γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας

Ακαδημίας 57, ΤΚ 10679, Αθήνα • Τηλ. 2103645335 •