Τώρα που ξυπνήσανε τα φίδια…Νίκος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Αρθρογραφία

ΤΑΜ Ν

''Και τώρα που ξυπνήσανε τα φίδια, εσύ κοιτάς τα αρχαία σου στολίδια και δεν δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς, που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς",


μας λέει το σοφό λαϊκό άσμα, δείχνοντας πως διαχρονικά η μάνα Ελλάδα αγνοεί τα παιδιά της, με αποτέλεσμα, χωρίς την βοήθεια αυτών, νομοτελειακά να καταντήσει στο τέλος μια γριά ξεδοντιάρα, που μόνη και αβοήθητη απλά θα περιμένει το θάνατό της!


Οι Τούρκοι ξεσάλωσαν, ζητάνε τα πάντα! Κύπρο, Θράκη, Αιγαίο! Οι Αλβανοί του τρελού ονείρου της μεγάλης Αλβανίας διεκδικούν εδάφη μας και συνθλίβουν την ελληνική μειονότητα της Β. Ηπείρου! Οι Σκοπιανοί μας κοροϊδεύουν και ζητούν τη Μακεδονία μας! Οι Βούλγαροι καιροφυλακτούν, τόσο στη Μακεδονία, όσο και στη Θράκη!


Οι ''σύμμαχοι'' και ''εταίροι'' μας ...και μη χειρότερα! Αγνοούν παντελώς Ελλάδα και Κύπρο!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, αποδεικνύεται οτιδήποτε άλλο εκτός από Ένωση.

Οι Γερμανοί, δεν λησμονούν τον παλιό τους έρωτα με τους Τούρκους, μας λοιδορούν και μας πουλάνε στα ίσια! Οι Ιταλοί το γνωστό τους παιχνίδι, όπου φύγει-φύγει.

Οι Γάλλοι ...αλλάζουν θέμα, οι Εγγλέζοι ...ανάβουν την πίπα τους.

Οι Αμερικάνοι μας αγνοούν, ''κολλημένοι'' με την Τουρκία, μην τυχόν και χάσουν τις βάσεις τους εκεί.

Οι Ρώσοι πουλάνε οπλικά συστήματα στους αιώνιους εχθρούς μας, που θα στραφούν εναντίον μας, με το δικό τους όνειρο, να ''χτυπήσουν'' την νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ.

Και η Ελλάδα, το ομόδοξο γένος, στα παλιά τους τα παπούτσια;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ.

Η δύναμή μας είναι μια και μοναδική!

Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!

Ο πιο βασικός πυλώνας ισχύος του Έθνους. Αυτός που μεγαλούργησε πάντοτε στα πεδία των μαχών! Αυτός που αν χρειαστεί θα δώσει ένα καλό μάθημα στον όποιον επιβουλέα!


Γιατί κανείς ποτέ δεν θα εγγυηθεί τα σύνορά μας. Είναι διαχρονικά ιστορικά αποδεδειγμένο ότι τα σύνορα της Ελλάδας τα φυλάνε μόνο Έλληνες, ούτε Ρώσοι, ούτε Αμερικάνοι, ούτε Γερμανοί, ούτε Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι!


Γι' αυτό: ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΡΑ! Και όποιος θέλει ας τολμήσει!!!

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+