Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Αρθρογραφία

Το κόκκινο σπάει ο πολιτικά αμοραλιστής κ. Μουζάλας μετά τις «επικές»του δηλώσεις ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται να αντικαταστήσει το συσσίτιο που δίνεται σε λάθρομετανάστες και πρόσφυγες με χρήματα.

Και πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως θα πρέπει να έρθει σε αρμονία με τις εθνικές πολιτικές, π.χ. τα μετρητά δεν μπορούν να υπερβαίνουν ανά οικογένεια το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που ισχύει για τους Έλληνες. Παράλληλα, κατά δήλωσή του, θα γίνει η εφαρμογή της ηλεκτρονικής ταυτότητας για τους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονται στη χώρα, θα δημιουργηθούν 8.000 θέσεις φιλοξενίας σε διαμερίσματα που θα προστεθούν στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα των 20.000 που υλοποιεί η υπεράνω πάσης υποψίας Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε, την κατασκευή μικρών χώρων στα νησιά για να διευκολυνθούν οι διαδικασίες ασύλου, εβδομαδιαίο τσεκ–απ για την πρόληψη από πιθανές επιδημίες και αρρώστιες. Φυσικά δεν έλειψε και το "ενδιαφέρον" του κ. Μουζάλα για τους αλληλέγγυους τους οποίους θέλει να εγγράψει στο Μητρώο των Μ.Κ.Ο., μόνο που δεν μας αποκαλύπτει την πραγματική τους ταυτότητα.

Αυτή είναι η επικίνδυνη και προκλητική πολιτική της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που εκφράζεται από τον πολιτικά ανεύθυνο κ. Μουζάλα. Την ώρα που η πατρίδα βυθίζεται αύτανδρη στα σκοτεινά νερά, τολμά ο υπουργός της βίαιης εποικιστικής πολιτικής να ανοίξει την κάνουλα των οικονομικών παροχών, εντελώς απροσδόκητα, την ώρα που οι Έλληνες ψυχορραγούν οικονομικά από την φορολογική λαίλαπα των αριστερών δημίων της! Άξιο απορίας είναι πού θα βρει ο κ. Μουζάλας τα 400 Ευρώ που θέλει να καταβάλλει μηνιαίως ανά οικογένεια στους νέους εποίκους - γιατί περί εποίκων πρόκειται - όταν οι παροχές σε οποιοδήποτε κοινωνικό στρώμα είναι ανύπαρκτες. Μήπως εδώ πρέπει να επέμβει ο οικονομικός εισαγγελέας; Ενώ θεωρούν τα παιδιά μας τεκμήριο και με τις πολιτικές τους κάνουν τα πάντα να μην γεννιούνται παιδιά, την ίδια στιγμή με περισσό θράσος εμφανίζουν ως επιστημονική αλήθεια το ότι το μεταναστευτικό ρεύμα σώζει δημογραφικά τις περιοχές που πηγαίνει!

Κ. Μουζάλα εσείς και οι εντολοδόχοι σας, αλλά και όλοι αυτοί που βρίσκονται στο διεφθαρμένο πολιτικό παρασκήνιο και δούλεψαν για αυτά που προσπαθείτε να υλοποιήσετε εσείς σήμερα, να ξέρετε πως θα λογοδοτήσετε στον Ελληνικό Λαό!

Θα σας κρίνει αμείλικτα η Ιστορία, αλλά και ο κάθε άνεργος που τη νύχτα ψάχνει στα σκουπίδια για να ταΐσει τα παιδιά του!

Θα σας κρίνει αμείλικτα ο άστεγος που του πήρατε το σπίτι, γιατί τάχα δεν είχε να πληρώσει!

Θα σας κρίνει η μαυροφορεμένη χήρα και τα παιδιά της που ο δυστυχισμένος σύζυγος αυτοκτόνησε από τις εγκληματικές πολιτικές σας!

Θα σας κρίνουν αμείλικτα τα τιμημένα γηρατειά που τολμήσατε να τους εμπαίξετε!

Θα σας κρίνουν αμείλικτα οι νέοι που τους αναγκάσατε να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό στερώντας από την πατρίδα μας το μέλλον, την ελπίδα και την προοπτική!

Θα σας κρίνουν αμείλικτα οι πραγματικοί πρόσφυγες και μετανάστες που πραγματικά είχαν την ανάγκη μας και εσείς τους την αρνηθήκατε λόγω ιδεοληψίας!

Κ. Μουζάλα θέλετε να φύγουμε εμείς οι Έλληνες και να εγκαταστήσετε τους λαθρομετανάστες δια της πλαγίας οδού με νόμιμο τρόπο;

Δυστυχώς, το αριστερό μόρφωμα με τις δεξιές τσέπες, συνεπικουρούμενο από τους «πατριώτες» του κ. Καμένου δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο και την στενή του σχέση με το σύστημα της Νέας Τάξης.

Αυτοί που πρέπει να φύγουν άμεσα κ. Μουζάλα είστε εσείς και η παρέα σας. Και θα φύγετε! Ο Ελληνικός λαός και κρίση έχει και μνήμη!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!

Κωνσταντίνος Δραγούμης

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+