Εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας 2020

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

20200125 VasilopitaΜε ιδιαίτερη επιτυχία έγινε χθες Σάββατο στην Αθήνα, η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Μέλη, φίλοι και υποστηρικτές, κατέκλυσαν τον φιλόξενο και πανέμορφο πολυχώρο “ΑΙΤΙΟΝ” και

Εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

20200120 Κοπή ΠιταςΑνακοινώνεται ότι το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στις 11 πμ, στον Πολυχώρο “ΑΙΤΙΟΝ” οδός Τζιραίων 8-10 (πλησίον σταθμού μετρό ΑΚΡΟΠΟΛΗ), η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ θα προβεί στην κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Καλούνται τα μέλη, οι φίλοι και υποστηρικτές, καθώς

Στηρίζουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση των νησιών μας

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

20200116 Στήριξη ΔημάρχωνΗ πολιτική των «ανοικτών συνόρων» από την κυβέρνηση συνεχίζεται και οι ροές των εισβολέων εποίκων καλά κρατούν!

Τα νησιά μας ασφυκτιούν! Η αλλοίωση του πληθυσμού συνεχίζεται. Η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη. Οι τοπικές αυτοδιοικήσεις (Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχοι) αντιδρούν δυναμικά στα νησιά τους και ετοιμάζονται να μεταφέρουν τις διαμαρτυρίες τους στην Αθήνα!

Αφήστε με να ζήσω!

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

20200113 Αφήστεμε να ζήσωΗ Ελεύθερη Πατρίδα, καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την σημερινή απόφαση του Υπ. Μεταφορών να διατάξει την απόσυρση διαφήμισης για τα δικαιώματα του αγέννητου παιδιού και τις αμβλώσεις. 

Η φασιστική αυτή πράξη του υπουργού Κ. Καραμανλή και της κυβέρνησης της ΝΔ αποδεικνύει για μια ακόμα φορά την υποκρισία και τη διγλωσσία της σε θέματα που έχουν να κάνουν με την στήριξη οικογένειας, τα δικαιώματα των παιδιών και την  υποταγή τους σε νεοταξικές γραμμές, μαζί με όλες τις άλλες αποφάσεις για την παιδεία, τα εθνικά θέματα κλπ. 

Καταγγέλλουμε επίσης και την ιδεολογική τρομοκρατία που έχει επιβληθεί  στη χώρα μας από τις δήθεν «προοδευτικές δυνάμεις»,  που απαγορεύουν την ελευθερία της έκφρασης σε ότι είναι διαφορετικό, καθώς και από την ψευτοϊδεολογία της κυριαρχούσας ελίτ της πολιτικής, της οικονομίας και των ΜΜΕ. 

Καλή Χρονιά

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

20191229 EfxesProt

Καλή και δημιουργική Χρονιά σε όλες και όλους!

Ένα νέο Έτος ανατέλλει, το οποίο ευχόμαστε να είναι ευτυχισμένο, γεμάτο με υγεία και κάθε προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία για όλους.

Αυτή τη νέα χρονιά αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στην Πατρίδα μας, αφού η παράνομη μετανάστευση με τον ισλαμικό εποικισμό, καθώς και οι εχθρικές

Ανταλλαγή ευχών

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

20191217 ChristansCardΓια τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 6μμ στα Γραφεία της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, Ακαδημίας 57, στην Αθήνα, θα λάβει χώρα ανταλλαγή ευχών μεταξύ μελών, φίλων και υποστηρικτών της Παράταξης.

Στην εκδήλωση αυτή θα παρευρίσκονται ο Πρόεδρος καθώς και άλλα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Οι εορταστικές ημέρες της ταπεινής θεϊκής παρουσίας και του νέου έτους είναι μια ευκαιρία για όλους μας να ταπεινωθούμε και να ενώσουμε τις προσπάθειές μας για μια καλύτερη Ελλάδα, για ένα καλύτερο κόσμο.

Προσκαλούνται όσες και όσοι μπορούν να παρευρεθούν σε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα εορταστική συνάντηση.                

Το Γραφείο Τύπου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Ακαδημίας 57 – Αθήνα 106 79 – Τηλ:2103645335-www.eleftheripatrida.gr

Εκδήλωση για το Μεταναστευτικό 14 Δεκ. στην Θεσσαλονίκη

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

20191214 Afisa

 Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων, η εκδήλωση με το θέμα «Μεταναστευτικό ή εισβολή στα πλαίσια υβριδικού πολέμου από την Τουρκία;».

Το πλήθος του κόσμου που συνέρρευσε και άκουσε τις εξαιρετικές εισηγήσεις των ομιλητών, οι αγωνιώδεις ερωτήσεις των παρευρισκομένων και η συζήτηση που ακολούθησε, έδειξαν την τεράστια ανησυχία που διακατέχει τους Έλληνες πολίτες σχετικά με την απαράδεκτη ανθελληνική πολιτική των τελευταίων κυβερνήσεων, που συνειδητά καταστρέφουν την χώρα μας μετατρέποντάς την σε ισλαμική επαρχία!

Την εκδήλωση άνοιξε ως εισηγητής ο Νικόλαος Βασιλειάδης, Δικηγόρος-Επίκουρος Καθηγητής Πανεπ. Μακεδονίας και Πρόεδρος της ΔΕ της Ελεύθερης Πατρίδας. Ακολούθησαν ως Ομιλητές οι Στέλιος Παπαθεμελής, π. Υπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, Γεώργιος Αδαλής, Οικονομολόγος-Μηχανικός Η/Υ, και Νικόλαος Ταμουρίδης, Αντιστράτηγος (ε.α)-π. Υπαρχηγός ΓΕΣ, αντιπρόεδρος της ΔΕ της Ελεύθερης Πατρίδας. Χαιρέτισαν οι Ιωάννης Νασιούλας, Κοινωνιολόγος-Δημ. Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης και Αναστάσιος Καραφουλίδης, Διεθνολόγος-Επιχειρηματίας, στέλεχος της Δημοκρατικής Πολιτείας. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Δημήτριος Ευαγγελίδης, Συγγραφέας-Πολιτικός Αναλυτής και Αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Εθνικής Ανασυγκρότησης (ΚΕ.Μ.ΕΘ.Α.).

 

Εκδήλωση για το Μεταναστευτικό στην Θεσσαλονίκη

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

14Dec2019

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στις 18:30, στην Ομοσπονδία Δυτικομακεδονικών Σωματείων, Βενιζέλου 30, Στη Θεσσαλονίκη, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και το Κέντρο Μελετών Εθνικής Ανασυγκρότησης (ΚΕ.Μ.ΕΘ.Α) οργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Μεταναστευτικό ή εισβολή στα πλαίσια υβριδικού πολέμου από την Τουρκία;»

Την εκδήλωση θα ανοίξει ως εισηγητής ο Νικόλαος Βασιλειάδης, Δικηγόρος-Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Ομιλητές:

Στέλιος Παπαθεμελής, Δικηγόρος-π. Υπουργός

Γεώργιος Αδαλής, Οικονομολόγος-Μηχανικός Η/Υ

Νικόλαος Ταμουρίδης, Αντιστράτηγος (ε.α)-π. Υπαρχηγός ΓΕΣ

Θα χαιρετίσουν οι Ιωάννης Νασιούλας, Κοινωνιολόγος–Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης και Αναστάσιος Καραφουλίδης, Διεθνολόγος-Επιχειρηματίας

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Την όλη εκδήλωση θα συντονίσει 0 Δημήτρης Ε. Ευαγγελίδης, Συγγραφέας-Πολιτικός Αναλυτής και αντιπρόεδρος του ΚΕΜΕΘΑ

Προσκαλούνται οι πολίτες της Θεσσαλονίκης που ανησυχούν για το μέλλον του τόπου να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ελληνοτουρκικά

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

EPA daphni small

 

Η Τουρκία εκμεταλλευόμενη το συσχετισμό ισορροπιών των μεγάλων δυνάμεων και την ελληνική αδυναμία να φυλάξει επαρκώς τα χερσαία και θαλάσσια σύνορά της, προχώρησε ένα βήμα στην μεγάλη αναμέτρηση που επιδιώκει στην Ανατολική Μεσόγειο για την εκμετάλλευση του ενεργειακού, αλλά και του αλιευτικού πλούτου που υπάρχει.

 Για άλλη μια φορά η ελληνική κυβέρνηση πιάστηκε στον ύπνο μετά την υπογραφή του μνημονίου στρατιωτικής συνεργασίας και ασφάλειας μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης.

Για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός ακούει για μέτρα που θα λάβει (και που δεν παίρνει)  η ελληνική κυβέρνηση, για το σεβασμό του διεθνούς δικαίου και της καλής γειτονίας και τα «μαθήματα» διεθνών σχέσεων και συμπεριφοράς
που δίνει στην Τουρκία.

Το Διεθνές Δίκαιο μας δίδει το δικαίωμα να ανακηρύξουμε και να οριοθετήσουμε την ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας, Αιγύπτου και Τουρκίας. Μας δίδει επίσης το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.  Γιατί δεν το πράττουμε, τι φοβόμαστε; Ή μήπως έχουν συμφωνηθεί στα παρασκήνια συμφωνίες για συνεκμετάλλευση και αποφυγή κλιμάκωσης σε βάρος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και αυτών που μας δίδει το διεθνές δίκαιο;

Η Ελλάδα θα κληθεί αργά η γρήγορα να απαντήσει στην τελική φάση των σχεδίων της Τουρκίας για τη «Γαλάζια Πατρίδα» και τότε κανείς δεν θα μπορεί να κρυφτεί, να πει δεν ήξερα ή μας κορόιδεψαν οι σύμμαχοι.

Το Γραφείο Τύπου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ                                      

Ακαδημίας 57 – 106 79 Αθήνα,

www.eleftheripatrida.gr, τηλ:2103645335