Καταγγελία : Η Ελεύθερη Πατρίδα ενοχλεί το σύστημα

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

kataggeliaΚαταγγέλλουμε στον ελληνικό λαό τα γεγονότα που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες σε βάρος μελών της Διοικούσας Επιτροπής της Παράταξής μας (βανδαλισμός γραφείου, τηλεφωνικές απειλές, χακάρισμα ιστοσελίδας, υβριστικά σχόλια από τηλεπωλητές/σχολιαστές).

Δηλώνουμε ότι η τρομοκρατία και ο φασισμός εκείνων των δυνάμεων που θέλουν να μας φιμώσουν δεν θα περάσει.

Οι αρχές ασφαλείας και η ελληνική δικαιοσύνη έχουν υποχρέωση να προστατέψουν τη δημοκρατική νομιμότητα και την ελεύθερη έκφραση των πολιτών από τέτοιου είδους ενέργειες εχθρών της δημοκρατίας.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ γεννήθηκε μέσα σε ένα γκρίζο πολιτικό περιβάλλον, σύγχυσης, αβεβαιότητας και σταδιακής μετατροπής της χώρας σε αποικία, εκφράζοντας την αγωνία των Ελλήνων για μια σοβαρή, αξιόπιστη, καθαρή και πατριωτική πολιτική, για μια Ελλάδα ελεύθερη.

Το παλιό πεθαίνει καθημερινά γύρω μας και προσπαθεί να συντηρηθεί μέσω της τρομοκρατίας, των πιέσεων και του φόβου.

Ο ελληνικός λαός ξυπνάει σιγά-σιγά και καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίχτηκε στις πλάτες του από το παλιό κομματικό σύστημα αλλά και από τους σημερινούς δήθεν αντιστασιακούς της αριστεράς και τους λοιπούς πατριδοκάπηλους που παρέδωσαν τη χώρα στους δανειστές της και ξεπουλούν την Ελλάδα και την περιουσία των Ελλήνων καθημερινά.

Το μήνυμα για μια Ελεύθερη Πατρίδα είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε.

Το Γραφείο Τύπου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ Ακαδημίας 57 – 106 79 Αθήνα, www.eleftheripatrida.gr, τηλ:2103645335

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+