Δελτίο Τύπου: Απαγορεύουν τώρα και το δικαίωμα στη μνήμη της Γενοκτονίας!

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

fanela 1

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) απαγόρευσε στην ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου Κομοτηνής να αγωνιστεί με την επετειακή φανέλα με το μήνυμα μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από τους Τούρκους!


Η αιτιολογία είναι, άκουσον-άκουσον, ότι ''η φανέλα προσβάλει το κοινωνικό δημόσιο αίσθημα''.


Εκτός δε του γεγονότος ότι ο διαιτητής πήρε εντολή να ακυρώσει τον αγώνα εντός του γηπέδου, όταν αποφασίστηκε μεταξύ των δύο ομάδων να διεξαχθεί φιλικός αγώνας, έγινε τηλεφώνημα παράγοντα της ΕΠΣ Θράκης και έτσι η άλλη Ομάδα αποχώρησε από το γήπεδο.


Η τρομοκρατία σε όλο της το μεγαλείο. Δεν έχουμε πλέον δικαίωμα ούτε στη μνήμη! Και οι Τούρκοι ...τρίβουν τα χέρια τους!


Συμπαραστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στον αγώνα κάθε Έλληνα να διεκδικεί τα δικαιώματά του, ιδιαίτερα δε όσον αφορά το δικαίωμα στη μνήμη των τραγικών γεγονότων που σημάδεψαν την ιστορία μας, στα ιερά εκείνα χώματα του Πόντου τα ποτισμένα από αρχαία και πρόσφατα αίματα προγόνων.


Η απάντηση δε σε όλους εκείνους που αποδομούν καθημερινά τα εθνικά μας δίκαια είναι: ''Η Ρωμανία κι αν πέρασεν, ανθεί και φέρει κι άλλο'' (το Έθνος κι αν σκλαβώθηκε, θ' αναστηθεί και πάλι)!

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+