Δελτίο Τύπου : Η υποκρισία σχετικά με την αναγνώριση της "Τουρκικής Ένωσης Θράκης"

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

tourkuporgosΗ νέα απόπειρα να πληγούν βάναυσα τα Εθνικά μας συμφέροντα, με την αναγνώριση των τουρκικών απαιτήσεων στη Θράκη από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δημιουργεί ένα εξαιρετικά επικίνδυνο προηγούμενο για τη χώρα μας, την ευρωπαϊκή ασφάλεια και την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης που επιχειρείται να μετατραπεί σε συμμέτοχο και θύμα της τουρκικής επεκτατικής ανοησίας.

Αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, ενισχύουν οι ωμά ανθελληνικές προθέσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και των ΝΔ/ΔΗΣΥ, των οποίων οι θλιβερές δηλώσεις στη Βουλή αποδεικνύουν περίτρανα την πρόταξη των στενών τους κομματικών συμφερόντων εις βάρος των συμφερόντων της Πατρίδας μας. Συναγωνιζόμενοι σε ιδιοτελή υποκρισία, συνδυασμένη με την απροκάλυπτη επίδειξη των αντεθνικών τους προθέσεων, συγκυβέρνηση και αντιπολίτευση κατόρθωσαν να επισκιάσουν την ουσία του ζητήματος, που βρίσκεται στη στάση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

Η ταυτότητα των κατοίκων της Θράκης έχει καθοριστεί από τη Συνθήκη της Λωζάννης. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ θεωρεί πως κάθε άμεση ή έμμεση απόπειρα αλλαγής του υφισταμένου νομικού καθεστώτος συνιστά έγκλημα κατά του Διεθνούς Δικαίου.

Τέλος, επισημαίνουμε ότι μια τέτοια δυσμενής εξέλιξη στο μέλλον, εκτός του ότι θα επιφέρει άμεσα τρομακτικές απαιτήσεις από την Τουρκία, μέχρι και πόλεμο για την δήθεν προστασία των ''Τούρκων'' της Θράκης, θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και θα ακολουθήσουν κάθε μορφής απαιτήσεις από τους εχθρούς της Ελλάδας για δήθεν μειονότητες εντός της χώρας.

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+