ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21-8-2018

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

2265886

 

 

 

 

 

                                                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                           ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ

21 Αυγούστου 2018
Ως απόλυτα επιτυχημένη χαρακτηρίζεται η τριήμερη (18-20 Αυγούστου) περιοδεία κλιμακίου της «Ελεύθερης Πατρίδας» στην Ανατολ. Μακεδονία και Θράκη, με επικεφαλής τους: Νικ. Βασιλειάδη, Πρόεδρο, Νικ. Ταμουρίδη, Αντιπρόεδρο και Δημ. Ευαγγελίδη, Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Η συμμετοχή των πολιτών στις συναντήσεις υπήρξε εντυπωσιακή, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο αποκορύφωμα της περιόδου των διακοπών. Το βασικό αίτημα, αλλά και κύριο θέμα συζήτησης ήταν η αντιστροφή της απελπιστικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. «-Φτάνει πια, δεν πάει άλλο», ήταν η μόνιμη επωδός.
Στα ερωτήματα και τις τοποθετήσεις των παρευρισκομένων σε κάθε σταθμό της περιοδείας (Δράμα, Σέρρες, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη), αναφέρθηκαν οι λόγοι που οδήγησαν στην δημιουργία της Παράταξης, οι βασικές θέσεις και στόχοι, καθώς και οι δραστηριότητες που προγραμματίζονται για το άμεσο μέλλον.
Στο δικό μας ερώτημα: «Γιατί αποφασίσατε να στηρίξετε την Παράταξή μας;», ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για τις προσπάθειές μας ήταν οι απαντήσεις των πολιτών που δήλωναν ότι η επιλογή τους είχε σχέση με την διαπίστωση ότι πρόκειται για κάτι νέο, πρωτοποριακό (συλλογική ηγεσία), με στελέχη που δεν έχουν «βαρίδια» από το παρελθόν και ότι οι μέχρι τώρα ενέργειες των στελεχών της δείχνουν σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αλλά και ανιδιοτέλεια.
Συνεχίζουμε...

Γραμματεία ενημέρωσης «Ελεύθερης Πατρίδας»

 

 

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+