Επιτυχής εκδήλωση στην ακριτική Αλεξανδρούπολη!

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

AL1B

Η συγκέντρωση της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ το Σάββατο το βράδυ στην Αλεξανδρούπολη, ξεπέρασε κατά πολύ τους στόχους που τέθηκαν, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.


Άτομα όλων των ηλικιών και ιδιαίτερα νέοι άνθρωποι προσήλθαν και άκουσαν τις πολιτικές θέσεις και τις προτάσεις της Παράταξης για την έξοδο της χώρας από την πολύπλευρη κρίση.


Η εξαιρετική παρουσίαση των θεμάτων από όλους τους ομιλητές, ο παλμός που επεκράτησε, η ζωντανή συμμετοχή των ακριτών μας και η επί τόπου εγγραφή νέων μελών, είναι ενδεικτικά στοιχεία της πραγματικής πλέον ανάγκης, κατά τις επερχόμενες εκλογές, το σύγχρονο επικίνδυνο πολιτικό προσωπικό να λάβει την απάντηση που του αρμόζει.


Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά η σταθερή διαμόρφωση της ζωτικής πολιτικής έκφρασης που έχει ανάγκη ο τόπος, καθώς και η σταδιακά ανερχόμενη δυναμική αντίδρασης των Ελλήνων πολιτών στην σύγχρονη πολιτική, οικονομική και πνευματική κατοχή της Ελλάδος.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, μετά και την ψήφιση της προδοτικής «Συμφωνίας των Πρεσπών», δυναμώνει ακόμη περισσότερο τον αγώνα της για την ένωση των αγνών Ελλήνων πατριωτών και την πολιτική τους οργάνωση, προκειμένου να ανατραπεί το υπάρχον πολιτικό σκηνικό και να ξαναβρεί η Ελλάδα το δρόμο της!

AL1A

 

 AL2A

 AL2B

 AL3A

 AL4A

 

AL4B

 

Το Γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας
Ακαδημίας 57, ΤΚ 10679, Αθήνα • Τηλ. 2103645335 •
www.eleftheripatrida.gr : Ελεύθερη Πατρίδα : Elefth_Patrida

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+