Δελτίο Τύπου

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

ΑΚΡΟΜΟΛΙΟ 2019 04 07 ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Οι Ευρωεκλογές τελείωσαν. Έρχονται οι εθνικές!

Οι Ευρωεκλογές τελείωσαν μέσα σε ένα πλαίσιο εκλογικής αναμέτρησης, στην οποία συμμετείχαν 40 κόμματα με πάνω από 1500 υποψηφίους.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε εκλογική διαδικασία, με ελάχιστη προβολή στα ΜΜΕ, συγκέντρωσε περίπου 40.000 ψήφους μέσα σε ένα κλίμα πόλωσης των κομμάτων εξουσίας και διάσπασης του πατριωτικού χώρου.

Αξίζουν θερμές ευχαριστίες σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες που επέλεξαν την Παράταξή μας. Θερμά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν σε όλες και όλους τους υποψηφίους ευρωβουλευτές για τον αγώνα που έδωσαν μέσα στο προαναφερθέν κλίμα.

Το τελικό ποσοστό μας και ο αριθμός των ψήφων αποτελεί πλέον εφαλτήριο για τον αγώνα στις εθνικές εκλογές που θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα στις 7 Ιουλίου.

Η προβολή της ύπαρξης της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ πανελλαδικά, οι γνωριμίες και πολλά νέα μέλη, πολλούς νέους φίλους και υποστηρικτές, καθώς και η εκλογική εμπειρία, μας δίνουν τη δυνατότητα να είμαστε αισιόδοξοι ότι μέσα από μια διαδικασία ενωτικής προσπάθειας μαζί με άλλες πολιτικές δυνάμεις θα διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο στις εθνικές εκλογές.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ 

Ακαδημίας 57, ΤΚ 10679, Αθήνα  Τηλ. 2103645335

Μακένζι Κιγκ 12, Θεσσαλονίκη                                     

info@eleftheripatrida.gr, fb: Ελεύθερη Πατρίδα 

www.eleftheripatrida.gr, eleutheri-patrida.blogspot.gr                                                                                                

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+