ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Να προστατεύσουμε τα παιδιά!

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

EPA daphni small

Να προστατεύσουμε τα παιδιά από τους διεστραμμένους του Υπουργείου Παιδείας

Έκπληξη, αγανάκτηση και τεράστια ερωτήματα προκαλεί η πρωτοβουλία κάποιων αρρωστημένων εγκεφάλων μιας περίεργης Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ.) του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η οποία σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων διοργανώνει Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής με θέμα: «Ουπς! αλλάζω φύλο για μια μέρα!» για τους/τις μαθητές/μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας. Διευκρινίζουν μάλιστα ότι στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος αποκλειστικά μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και των Λυκείων της χώρας. Στόχος του Διαγωνισμού, όπως ξεδιάντροπα αναφέρει το σχετικό έγγραφο, με ημερομηνία 18-10-2019 και την επισήμανση «εξαιρετικά επείγον», είναι τα παιδιά: «να προβληματιστούν για ζητήματα έμφυλης ισότητας και διαφορετικότητας, να ασκήσουν κριτική για τον σεξισμό, τα έμφυλα στερεότυπα, την έμφυλη βία».

Ποιοι είναι αυτοί οι διεστραμμένοι και ψυχανώμαλοι που πιστεύουν ότι τα φύλα είναι πουκάμισα και μπορούν να αλλάζουν όταν μας αρέσει; Τι ακριβώς επιδιώκουν; Τι εννοούν με τους όρους «έμφυλα στερεότυπα», σεξισμός, έμφυλη βία; Βεβαίως αυτές οι ανοησίες είναι εμπνεύσεις προβληματικών συριζαίων και ιδίως εκείνου του απερίγραπτου «υπουργού» Παιδείας Γαβρόγλου. Η νέα κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική Σύριζα; Τι έχει να πει η νέα Υπουργός κα Κεραμέως για αυτές τις γελοιότητες;

Δυστυχώς, η νέα κυβέρνηση με την απαράδεκτη αυτή ενέργεια, σε συνδυασμό με την προώθηση στην ενδοχώρα και ειδικότερα στην ευαίσθητη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας των ισλαμοέποικων εισβολέων και την... έντονη δυσφορία της στο βέτο της Γαλλίας, της Ολλανδίας και της Δανίας (που υποτίθεται πως αυτή θα έθετε), αποδεικνύει την απόλυτη σύγκλιση του κομμουνιστικού διεθνισμού με τον νεοφιλελεύθερο κοσμοπολιτισμό της παγκοσμιοποίησης.

Επιβεβαιώνεται έτσι (κατά το παλαιότερο "Τι Πλαστήρας, τι Παπάγος»), το «τι ΣΥΡΙΖΑ, τι δεξιός ΣΥΡΙΖΑ=ψευτοδεξιά ΝΔ».

Ας τα ακούνε και να τα βλέπουν όλοι αυτοί/αυτές που ψηφίσαν ΝΔ και πίστεψαν ότι θα άλλαζε κάτι…

       Γραφείο Τύπου

της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+