Δελτίο Τύπου

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

IMG 0907

Μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης στην Αθήνα!

Πολύ μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ για να φιλοξενήσει το πλήθος που κατέκλυσε το χώρο χθες Σάββατο 2 Νοεμβρίου, για να ακούσει τους ομιλητές της εκδήλωσης με θέμα «Μεταναστευτικό ή εισβολή στα πλαίσια υβριδικού πολέμου από την Τουρκία;».

Το πλήθος του κόσμου που συνέρευσε έδειξε την τεράστια ανησυχία που διακατέχει τους Έλληνες πολίτες σχετικά με την απαράδεκτη ανθελληνική πολιτική των τελευταίων κυβερνήσεων, που δεν εννοούν να αντιληφθούν τον κίνδυνο μιας νέας εθνικής τραγωδίας, μεγαλύτερης εκείνης της Μικρασιατικής καταστροφής!

Οι διοργανώτριες συλλογικότητες αποφάσισαν, σε συνεργασία με άλλους φορείς και προσωπικότητες του δημοσίου βίου, να επεκτείνουν την ενημέρωση του λαού επί του θέματος και να αναλάβουν πρωτοβουλία για δράσεις προκειμένου να σταματήσει η απεθνικοποίηση και η αποχριστιανοποίηση της χώρας μας.

IMG 2155

Την εκδήλωση άνοιξε ως εισηγητής ο Γεώργιος Σπυρόπουλος, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Πανεπ. Μακεδονίας – Πρόεδρος ΚΕ.Μ.ΕΘ.Α. και ακολούθησαν ως Ομιλητές οι Παναγιώτης Ήφαιστος, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων – Στρατηγικών Σπουδών, Αριάδνη Νούκα, Δικηγόρος, Σταύρος Καλεντερίδης, Πολιτικός Επιστήμων-Διεθνολόγος και Νικόλαος Ταμουρίδης, Αντιστράτηγος (ε.α)-π. Υπαρχηγός ΓΕΣ. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν 0 Δημήτρης Ε. Ευαγγελίδης, Συγγραφέας-Πολιτικός Αναλυτής.

Συνεχίζουμε με ανάλογη εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη στις 30 Νοεμβρίου, σε συνεργασία και με άλλους φορείς!

Οι Διοργανωτές: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ - Ίδρυμα ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ - Κέντρο Μελετών Εθνικής Ανασυγκρότησης (ΚΕΜΕΘΑ)

 

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+