ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αντίσταση παντού!

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

34 n

 

Αντίσταση παντού!                                                                        

Στηρίζουμε τον αγώνα των Ελλήνων πολιτών κατά του μεθοδευμένου εποικισμού της Ελλάδας!

Κλιμακώνονται σε όλη την επικράτεια οι αγώνες των Ελλήνων πολιτών κατά της σχεδιασμένης, όπως φαίνεται, αντικατάστασης των Ελλήνων με αλλοεθνείς μουσουλμάνους στο θρήσκευμα.

Το γεγονός αυτό του εποικισμού αποτελεί έγκλημα πολέμου σύμφωνα με την χάρτα του ΟΗΕ. Επομένως, οι κυβερνώντες και όσοι προωθούν με πρόθεση ή αφελώς την εγκατάσταση των παρανόμων εισβολέων μεταναστών διαπράττουν έγκλημα κατά την Πατρίδας!

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ συμπαραστέκεται στον αγώνα των τοπικών κοινωνιών και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ενημέρωσης, αφύπνισης και αντίστασης κατά της προδοτικής αυτής πολιτικής της κυβέρνησης.

Το ανθελληνικό και ρατσιστικό κατά των Ελλήνων νομοσχέδιο που πρόσφατα ψήφισε η κυβέρνηση δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις της να εγκαταστήσει μονίμως στην Ελλάδα εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους, αλλοιώνοντας την σύνθεση του πληθυσμού και διαλύοντας την κοινωνική συνοχή της χώρας μας!

Μόνον με τον ενωτικό αγώνα μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση και να αναγκασθεί η κυβέρνηση να ορθώσει ανάστημα στους ξένους εντολείς και να επαναπροωθήσει τους έποικους στις χώρες από τις οποίες ήρθαν.

Αντίσταση παντού!

Το Γραφείο Τύπου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ                                      

Ακαδημίας 57 – 106 79 Αθήνα, www.eleftheripatrida.gr, τηλ:2103645335

 

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+