Ανακοίνωση

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

EPA daphni small

             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δεν αποδεχόμαστε την Επιτροπή-σκάνδαλο «Ελλάδα 2021».
Η πολυπολιτισμική κυβέρνηση Μητσοτάκη οργάνωσε στις 7 Νοεμβρίου «λαμπρή πανηγυρική συνεδρίαση» στη Βουλή για την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», στα πλαίσια των σχεδιαζόμενων επετειακών εκδηλώσεων συμπλήρωσης 200 ετών από την έναρξη της Εθνικής Παλιγγενεσίας.
«Καλούμαστε να διαμορφώσουμε τη νέα πατριδογνωσία», διατράνωσε στον λόγο που εκφώνησε η γνωστή και μη εξαιρετέα κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόεδρος της Επιτροπής. Προφανώς εννοεί ότι «Πατρίδα» δεν είναι αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα, ούτε αυτό για το οποίο οι Έλληνες του 1821 έδωσαν το αίμα τους για να έχουμε μια Πατρίδα Ελεύθερη!
Είναι ολοφάνερο ότι η πολιτική και οικονομική αιχμαλωσία της χώρας διευρύνεται πλέον και σε ισλαμική, με το πρόγραμμα εποικισμού και αντικατάστασης των Ελλήνων με αλλοεθνείς ισλαμιστές στο θρήσκευμα, που συνεχίζει να τρέχει χωρίς σταματημό!
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ δεν αποδέχεται την Επιτροπή «Ελλάδα 2021» με τέτοιου είδους λογικές και νοοτροπίες. Αναλαμβάνει πρωτοβουλία με στόχο την μαζική συμμετοχή φορέων και προσωπικοτήτων σε μια Εθνική Επιτροπή που θα οργανώσει και πραγματοποιήσει εκδηλώσεις μιας Επετείου αντάξιας της προσφοράς αίματος των προγόνων μας!
Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις με λεπτομέρειες.
Καλούμε τους Έλληνες πολίτες σε αντίσταση κατά των ξενόδουλων πολιτικών που καταστρέφουν την Πατρίδα μας!

Το Γραφείο Τύπου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Ακαδημίας 57 – 106 79 Αθήνα, www.eleftheripatrida.gr

τηλ:2103645335
Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+