Εκδήλωση για το Μεταναστευτικό 14 Δεκ. στην Θεσσαλονίκη

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

20191214 Afisa

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων, η εκδήλωση με το θέμα «Μεταναστευτικό ή εισβολή στα πλαίσια υβριδικού πολέμου από την Τουρκία;».

Το πλήθος του κόσμου που συνέρρευσε και άκουσε τις εξαιρετικές εισηγήσεις των ομιλητών, οι αγωνιώδεις ερωτήσεις των παρευρισκομένων και η συζήτηση που ακολούθησε, έδειξαν την τεράστια ανησυχία που διακατέχει τους Έλληνες πολίτες σχετικά με την απαράδεκτη ανθελληνική πολιτική των τελευταίων κυβερνήσεων, που συνειδητά καταστρέφουν την χώρα μας μετατρέποντάς την σε ισλαμική επαρχία!

Την εκδήλωση άνοιξε ως εισηγητής ο Νικόλαος Βασιλειάδης, Δικηγόρος-Επίκουρος Καθηγητής Πανεπ. Μακεδονίας και Πρόεδρος της ΔΕ της Ελεύθερης Πατρίδας. Ακολούθησαν ως Ομιλητές οι Στέλιος Παπαθεμελής, π. Υπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, Γεώργιος Αδαλής, Οικονομολόγος-Μηχανικός Η/Υ, και Νικόλαος Ταμουρίδης, Αντιστράτηγος (ε.α)-π. Υπαρχηγός ΓΕΣ, αντιπρόεδρος της ΔΕ της Ελεύθερης Πατρίδας. Χαιρέτισαν οι Ιωάννης Νασιούλας, Κοινωνιολόγος-Δημ. Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης και Αναστάσιος Καραφουλίδης, Διεθνολόγος-Επιχειρηματίας, στέλεχος της Δημοκρατικής Πολιτείας. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Δημήτριος Ευαγγελίδης, Συγγραφέας-Πολιτικός Αναλυτής και Αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Εθνικής Ανασυγκρότησης (ΚΕ.Μ.ΕΘ.Α.).

Η συνεργασία των πατριωτικών συλλογικοτήτων καθώς και αντίστοιχων προσωπικοτήτων του δημοσίου βίου, με στόχο την ενότητα των αγνών Ελλήνων πατριωτών, αποτελεί την μοναδική διέξοδο για να σταματήσει η απεθνικοποίηση και η αποχριστιανοποίηση της χώρας μας.

Η ενημέρωση του λαού, και η πρωτοβουλία για ανάληψη δράσεων επί του θέματος, σε συνεργασία και με άλλους φορείς, συνεχίζεται !

View the embedded image gallery online at: