Κυβέρνηση σε τέλμα

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

20200211 Κυβέρνηση σε ΤελμαΕικόνα αποδόμησης και τέλματος αποπνέει η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά από οκτώ μήνες καλλιέργειας προσδοκιών, ατέρμονων ταξιδιών και μεγάλης επικοινωνιακής κάλυψης.

Οικονομία, εθνικά θέματα, εγκληματικότητα και λαθρομεταναστευτικό δηλώνουν το τέλμα που έχει περιέλθει.

Το είδαμε και αυτό σήμερα, μια  δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση να επιτάσσει ιδιωτικές περιουσίες για να καλύψει τη γύμνια και την αδυναμία της στο λαθρομεταναστευτικό.

Οκτώ μήνες  τώρα ακούει συνεχώς ο ελληνικός λαός, εξαγγελίες για επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας, αυξήσεις μισθών και συντάξεων, καθώς και μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον ενός νέου επιτελικού κράτους και μιας κυβέρνησης που θα αλλάξει το τοπίο.

Η πραγματικότητα όμως είναι αμείλικτη μιας και χιλιάδες συμπολιτών μας θα χάσουν τα σπίτια τους, χιλιάδες θα μείνουν οι άνεργοι στη Δυτική Μακεδονία με την πρόωρη απολιγνιτοποίηση, ενώ τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι το 13% του πληθυσμού έχει εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχειας, το 55,4 % είναι οικονομικά ευάλωτο   να φτωχοποιηθεί ενώ το 67% του πληθυσμού έχει αποταμιεύσεις που δεν ξεπερνούν τα 983 ευρώ.!!!!

Στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο η αλαζονική Τουρκία διαπράττει ένα σωρό παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου χωρίς να πτοείται ούτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση που είμαστε μέλη, ούτε από το ΝΑΤΟ αλλά και ούτε από τους «μεγάλους» συμμάχους μας που ελπίζουν να την ξαναφέρουν στο δυτικό στρατόπεδο έστω και αν χρειαστεί η Ελλάδα να δώσει κάτι.

Το πολιτικό σύστημα σε φάση νευρικής κρίσης αδυνατεί να παρακολουθήσει την ταχύτητα των εξελίξεων και ο ελληνικός λαός προδομένος και απογοητευμένος εύχεται και ελπίζει μη χειρότερα.

Είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε, της συσπείρωσης όλων των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων και της πολιτικής ένωσης αυτών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό το επικίνδυνο πολιτικό προσωπικό εξουσίας και να ανακοπεί η πορεία της απόλυτης καταστροφής της χώρας και του έθνους μας!

Το Γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας

Ακαδημίας 57, ΤΚ 10679, Αθήνα - Τηλ. 2103645335