Εξαιρετική εκδήλωση για την Ελληνίδα Γυναίκα στην Αθήνα!

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

20200310 Ημερ.Γυν 1

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου στον πολυχώρο ΑΙΤΙΟΝ, στην Αθήνα, η εκδήλωση με το θέμα «Η Ελληνίδα γυναίκα του χθες και του σήμερα».

Το πλήθος του κόσμου που συνέρευσε στον όμορφο χώρο και άκουσε τις εξαιρετικές εισηγήσεις των ομιλητών-ομιλητριών, έδειξε την αναγνώριση απόδοσης στην Ελληνίδα Γυναίκα της τιμής που της αξίζει για τον πολύπλευρο ρόλο της στην σύγχρονη εποχή!

Την εκδήλωση άνοιξε ο Νικόλαος Βασιλειάδης, Δικηγόρος-Επίκουρος Καθηγητής Πανεπ. Μακεδονίας και Πρόεδρος της ΔΕ της Ελεύθερης Πατρίδας. Στη συνέχεια σε σύντομη εισήγηση εκ μέρους της Δημοκρατικής Πολιτείας προέβη η Ειρήνη Σφακιανάκη, Σύμβουλος ζωής-προσωπικής ανάπτυξης. Ακολούθησαν ως Ομιλητές η Μαρία Μπαϊραμίδου-Κουμουρίδου, πολύτεκνη Μητέρα 11 τέκνων, η Μαρία Ιωάννου-Φίλη, Τεχνολόγος Μηχανικός-Συγγραφέας και ο Αναστάσιος Λαυρέντζος, Σύμβουλος επιχειρήσεων-Συγγραφέας. Τέλος, έκλεισε με σύντομο χαιρετισμό ο Νικόλαος Ταμουρίδης, Αντιστράτηγος (ε.α)-π. Υπαρχηγός ΓΕΣ, αντιπρόεδρος της ΔΕ της Ελεύθερης Πατρίδας.

Την όλη εκδήλωση συντόνισε η Αντιγόνη Γλυκού, Ηθοποιός-Θεατρική σύμβουλος.

Η ενημέρωση του λαού, και η πρωτοβουλία για ανάληψη δράσεων επί όλων των θεμάτων που απασχολούν σήμερα τους Έλληνες πατριώτες, σε συνεργασία και με άλλους φορείς, συνεχίζεται!

20200310 Ημερ.Γυν 2

Το Γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας

Ακαδημίας 57, ΤΚ 10679, Αθήνα - Τηλ. 2103645335

www.eleftheripatrida.gr   fb: Ελεύθερη Πατρίδα   t: Elefth_Patrida  

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+