Εμείς "μένουμε σπίτι", οι λαθροεισβολείς εγκαθίστανται στη χώρα!

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

20200326 HotSpotΕνώ ο Ελληνικός λαός υφίσταται ένα πρωτοφανή περιορισμό της προσωπικής του ελευθερίας και των δημοκρατικών του δικαιωμάτων, για την αντιμετώπιση του "ύποπτου" κορωνοϊού, η κυβέρνηση με τρόπο απαράδεκτο προχωρά σε άκρως αντεθνικές ενέργειες.

Την παραμονή της επετείου της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, ο εορτασμός της οποίας θυσιάστηκε στο βωμό των περιοριστικών μέτρων, αποφάσισε την ίδρυση 28 νέων hotspots στην ηπειρωτική Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Μακεδονία μας και την μεταφορά χιλιάδων λαθρομεταναστών σε αυτά.

Είναι σίγουρο πλέον, ότι όπως και να ονομάσουν τους χώρους αυτούς, είτε κλειστά είτε ανοικτά κέντρα, με την τακτική που ακολουθούν οι κυβερνώντες, δεν φαίνεται να έχουν σκοπό να απελάσουν τους παράνομους εισβολείς εποίκους, αλλά να τους εγκαταστήσουν στην χώρα μόνιμα, είτε στους χώρους αυτούς είτε στις πόλεις και στα χωριά της Πατρίδας μας.

Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι τέτοιες πρακτικές εξευτελίζουν τον ελληνικό λαό και δεν περνάνε απαρατήρητες. Οι Έλληνες με το δίκαιό τους θα επαναστατήσουν και θα τιμωρήσουν σκληρά αυτούς που απεργάζονται μεθοδεύσεις αλλοίωσης του πληθυσμού και ισλαμοποίησης της ορθόδοξης Ελλάδας.

Η λύση είναι μία, αφού για δημιουργία δομών "λεφτά υπάρχουν": Δημιουργία δομών για προσωρινή εγκατάσταση σε ακατοίκητα νησιά, μεταφορά όλων των παρανόμων μεταναστών εκεί και σταδιακή απέλαση, όσων δεν προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές, στις χώρες τους.

Το Γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας

Ακαδημίας 57, ΤΚ 10679, Αθήνα - Τηλ. 2103645335

www.eleftheripatrida.gr   fb: Ελεύθερη Πατρίδα   t: Elefth_Patrida  

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+