Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί!

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

20200416 Ουαί υμίν

Πόνο και θλίψη προκαλούν τα πρόσφατα γεγονότα με αφορμή τις απαγορεύσεις λειτουργίας των εκκλησιών στη Μεγάλη Εβδομάδα για τις οποίες περίσσεψε η υποκρισία, ενώ απαγορεύθηκε ακόμη η ατομική προσευχή, η μεταφορά του Αγίου Φωτός ακόμη και το άναμμα ενός κεριού!


Μεγάλη ευθύνη της κυβέρνησης αλλά ακόμη περισσότερο και της ιεραρχίας που άφησαν τα πράγματα να οδηγηθούν σ΄αυτό το σημείο την ώρα που στους ναούς του χρήματος και των σούπερ μάρκετ συνωστίζονται οι πολίτες στις ουρές καθημερινά.


Οι διυλίζοντες τον κώνωπα την δε κάμηλον καταπίνοντες!


Ουαί υμίν πολιτικοί, εισαγγελείς και ιεράρχες υποκριταί! Οι διώκοντες τους ιερείς που κοινώνησαν 5 ανθρώπους και κλείνοντες τα μάτια στις πολυάνθρωπες συναθροίσεις στις δομές των λαθροεισβολέων εποίκων και στους καταυλισμούς των Ρομά και στα τζαμιά της Θράκης!


Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ καταγγέλλει τις συνεχιζόμενες επιθέσεις εναντίον της ορθόδοξης εκκλησίας μας και την επιλεκτική στάση των πολιτικών και δικαστικών εκπροσώπων, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους διωκόμενους ιερείς και τους στηρίζει στον αγώνα τους!


Καλή Ανάσταση!


Το Γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας
Ακαδημίας 57, ΤΚ 10679, Αθήνα  -  Τηλ.  2103645335
www.eleftheripatrida.gr    fb: Ελεύθερη Πατρίδα    t: Elefth_Patrida  

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+