Παίρνουν τους λαθρομετανάστες από τα νησιά για να έρθουν άλλοι;

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

20200501 Παίρνουν τους Λαθρο

Απίστευτα πράγματα ανακοίνωσε πρόσφατα ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου(!) Ν. Μηταράκης. Πράγματα που γίνονται εν αγνοία μας λόγω της καραντίνας που έχει επιβληθεί σε όλο το κράτος για τον λεγόμενο κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, 10.700 λαθροεισβολείς μεταφέρθηκαν στο 1ο τρίμηνο 2020 από τα νησιά σε δομές στην ενδοχώρα. Παράλληλα όμως, άλλοι 9.100 ήρθαν στα νησιά από την Τουρκία στο ίδιο χρονικό διάστημα! Επιπλέον μας αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή, στα νησιά μας έχουμε 38.000 "πρόσφυγες και μετανάστες".

Μοιραίως λοιπόν απορούμε και ρωτάμε:

-Μήπως γι αυτό μας έχουν κλεισμένους μέσα στα σπίτια μας, για να μεταφέρουν άνετα τους εισβολείς εποίκους από τα νησιά στην ενδοχώρα;

-Μήπως η "αυστηρή σύσταση" προς όλους τους πολίτες της χώρας να μην κυκλοφορούμε από τις 12 το βράδυ μέχρι στις 6 το πρωί αφορά την μεταφορά τους από τα νησιά το βράδυ, όπως συνηθίζεται μέσα σε αυτό το διάστημα της καραντίνας;

Έχουμε τονίσει και άλλες φορές. Η μοναδική λύση είναι να κάνουν δομές σε ακατοίκητα νησιά και να τους μεταφέρουν όλους εκεί, έτσι ώστε, από την μια πλευρά αυτό να δράσει αποτρεπτικά για όσους θέλουν μελλοντικά να έρθουν, και από την άλλη σταδιακά όσοι δεν προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες να προωθούνται στις χώρες τους.

Απαιτούμε να διακοπούν πάραυτα αυτές οι ανθελληνικές τακτικές που απεργάζονται ύπουλες μεθοδεύσεις αλλοίωσης του πληθυσμού και ισλαμοποίησης της Ορθόδοξης χώρας μας.

Το Γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας

Ακαδημίας 57, ΤΚ 10679, Αθήνα - Τηλ. 2103645335

www.eleftheripatrida.gr   fb: Ελεύθερη Πατρίδα   t: Elefth_Patrida  

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+