Η ορθόδοξη πίστη σε διωγμό!

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

20200505 Πίστη σε Διωγμό

Η υποτίμηση του ρόλου της Εκκλησίας και ο εμπαιγμός των ορθοδόξων Ελλήνων από την Κυβέρνηση συνεχίζεται.

Σύμφωνα με την νέα κοινή υπουργική απόφαση, από 4 έως και 16 Μαΐου, στους ιερούς ναούς μπορεί να μπαίνουν οι πιστοί μόνο για ολιγόλεπτη ατομική προσευχή, με αυστηρή σύσταση να φοράνε μάσκα και υποχρεωτικά να απολυμαίνουν τα χέρια τους με αντισηπτικό.

Κατά τα άλλα, μπορεί άνετα να πάνε όλοι, χωρίς ιδιαίτερες προφυλάξεις, στα σούπερ μάρκετ, στις τράπεζες, στις λαϊκές αγορές, στα κουρεία-κομμωτήρια, στα ινστιτούτα αισθητικής, στα μαγαζιά που θα ανοίξουν κλπ.

Επιπλέον, πονηρές και απαράδεκτες δηλώσεις έχουν κάνει για την Θεία Κοινωνία τόσο η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως όσο και ο σύμβουλος της κυβέρνησης για τον Covid-19 Η. Μόσιαλος.

Καταλήγουμε στη θλιβερή διαπίστωση ότι η νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζει το αντιχριστιανικό και εθνομηδενιστικό έργο της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα. Στοχοποιείται πλέον ολοφάνερα η ιερότητα των Ναών ως Οίκων του Θεού, με τελικό σκοπό την αμφισβήτηση του Χριστού ως Θεού, προκειμένου να γίνει πράξη η λεγόμενη Πανθρησκεία.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ στέκεται σταθερά απέναντι σ’ αυτές τις επιδιώξεις και καλεί τον πιστό λαό σε επαγρύπνηση και δυναμική διεκδίκηση των δικαίων της πίστεώς του!

 

Το Γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας

Ακαδημίας 57, ΤΚ 10679, Αθήνα - Τηλ. 2103645335

www.eleftheripatrida.gr   fb: Ελεύθερη Πατρίδα   t: Elefth_Patrida  

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+