Ενώνουμε Δυνάμεις!

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

ΠαΔΕ 800x348

Στο πλαίσιο της ενότητας των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων, που αποτελεί και απαίτηση και ζητούμενο, προς τον κοινό σκοπό της απελευθέρωσης της Πατρίδας μας από τα σύγχρονα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεσμά, η Πατριωτική Δημοκρατική Ένωση (ΠΑΔΕ) ανακοινώνει την ένταξη του πολιτικού φορέα «Πατριωτικός Σύνδεσμος» στους κόλπους της. Τα πολιτικά κόμματα Δημοκρατική Αναγέννηση, Ελεύθερη Πατρίδα και Πατριωτικός Σύνδεσμος αποφάσισαν να συνεργαστούν για κοινή κάθοδο στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Η απόφαση αυτή βασίζεται στην συμφωνία επί της κοινής Διακήρυξης, των βασικών προταγμάτων, καθώς και των σχετικών οργανωτικών δομών συνεργασίας.

Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, επιβάλλεται όλοι οι Έλληνες πατριώτες να προκρίνουν την οδό της συνεργασίας και συνεννόησης.

Η Πατριωτική Δημοκρατική Ένωση και τα κόμματα που την αποτελούν προτρέπουν όλους τους πατριωτικούς φορείς, καθώς και φυσικά πρόσωπα που ανησυχούν για το μέλλον του τόπου, να πλαισιώσουν την ενωτική αυτή προσπάθεια.

Καλούμε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις σε μία

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ! Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ!

 

Οι εκπρόσωποι των Κομμάτων (αλφαβητικά)

Βασιλειάδης Νικόλαος – Ελεύθερη Πατρίδα

Μαλταμπές Ιωάννης – Πατριωτικός Σύνδεσμος

Παντούλας Θεόδωρος – Δημοκρατική Αναγέννηση

 

Πατριωτική Δημοκρατική Ένωση

Ναυάρχου Νικοδήμου 2,  ΤΚ 10557, Αθήνα   Τηλ. 2103314314, 6936850112,  6944305404  

www.pdenosi.gr     press@pdenosi

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+