Τέσσερα χρόνια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

20201025 4 Xronia EP

Συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο την ίδρυση της Ελεύθερης Πατρίδας, με όραμα την αναγέννηση της Ελλάδας και την αναβίωση της Ρωμιοσύνης. Τέσσερα χρόνια εμπιστοσύνης και κοινού αγώνα στον πολιτικό στίβο της χώρας.

Κάναμε πολλά, μάθαμε πολλά, αποκτήσαμε πολιτικές εμπειρίες. Δομήσαμε μια Παράταξη ανεξάρτητη, χωρίς πάτρωνες, στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις και στην συμπαράσταση των μελών μας.

Δώσαμε και δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ανθρωπογεωγραφία των στελεχών μας, τα οποία επιβάλλεται να διακατέχονται από σοβαρότητα, ανιδιοτέλεια, ειλικρίνεια και πολιτικό ρεαλισμό.

Αγωνιστήκαμε για την ενότητα των αγνών πατριωτικών δυνάμεων, με κοινό γνώρισμα την πίστη στην Ορθοδοξία και την αγάπη στην Ελλάδα, και ήδη έχουμε συγκροτήσει με την Δημοκρατική Αναγέννηση και τον Πατριωτικό Σύνδεσμο την Πατριωτική Δημοκρατική Ένωση.

Συνεχίζουμε τον πολιτικό μας αγώνα προσκαλώντας κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα να συμπαραταχθεί μαζί μας στον κοινό αγώνα, προκειμένου να απομακρύνουμε από την πολιτική σκηνή αυτό το εξαιρετικά επικίνδυνο πολιτικό προσωπικό που συνειδητά εδώ και δεκαετίες καταστρέφει την Πατρίδα και τον λαό της.

Ευχαριστούμε τα μέλη, τους φίλους και τους υποστηρικτές μας για την μέχρι τώρα συμπαράσταση και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα με ακόμη περισσότερη διάθεση και ενθουσιασμό.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας! Συνεχίζουμε μαζί!

 

Ο Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Ακαδημίας 57, ΤΚ 10679, Αθήνα • Τηλ. 2103645335

www.eleftheripatrida.gr fb : Ελεύθερη Πατρίδα t: Elefth_Patrida

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+