Κυβέρνηση σε πλήρη σύγχυση!

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

20210206 ΚυβερνΣεΣυγχυση

Εικόνα πλήρους συγχύσεως και τέλματος αποπνέει η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά από ένα σχεδόν χρόνο καλλιέργειας προσδοκιών για αντιμετώπιση των πολλαπλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, καθώς και της παγκόσμιας πρωτόγνωρης κρίσης του κορωνοϊού.

Εγκλεισμοί τύπου «ακορντεόν», υγειονομικές παλινωδίες, αλαλούμ δηλώσεων, οικονομική καταστροφή, υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα, εγκληματικότητα και λαθρομεταναστευτική λαίλαπα, δηλώνουν απερίφραστα τη σύγχυση και το τέλμα που έχει περιέλθει.

Ένα χρόνο  τώρα ο ελληνικός λαός, που βρίσκεται σε «καραντίνα» και φτωχοποιείται σταδιακά, ακούει από τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ ότι φταίει αυτός για ότι γίνεται, με μοναδικό σκοπό να δικαιολογηθεί η τεράστια οικονομική και κοινωνική καταστροφή που υφίσταται το κράτος.

Παράλληλα, η χώρα σύρεται από την «σύμμαχο» φιλότουρκη Γερμανία σε «διερευνητικές» συνομιλίες με την αμετανόητη και αλαζονική Τουρκία, η οποία συμμετέχει σε αυτές με την πάγια τακτική τύπου ανατολικού παζαριού, όπου έχει μόνο να κερδίσει, αφού εμείς συζητάμε και διαπραγματευόμαστε τα «κεκτημένα» μας!

Όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα, σε φάση νευρικής κρίσης, αδυνατεί να παρακολουθήσει την ταχύτητα των εξελίξεων και ο ελληνικός λαός αισθάνεται προδομένος και απογοητευμένος.

Είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε, της συσπείρωσης όλων των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων και της πολιτικής ένωσης αυτών σε μια Πατριωτική Παράταξη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό το επικίνδυνο πολιτικό προσωπικό εξουσίας και να ανακοπεί η πορεία της απόλυτης καταστροφής της χώρας και του έθνους μας!

 

Το Γραφείο Τύπου της Ελεύθερης Πατρίδας

Ακαδημίας 57, ΤΚ 10679, Αθήνα • Τηλ. 2103645335

www.eleftheripatrida.gr fb : Ελεύθερη Πατρίδα t: Elefth_Patrida

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+