Β. Λεβέντης: Να κόψουμε 200 ευρώ από τους συνταξιούχους και να τα δώσουμε σε αεροπλάνα.

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 6/12/2016

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο κος Βασίλης Λεβέντης, δήλωσε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ TV πως αν ήταν στην θέση του κου Τσίπρα θα έκοβε επί πλέον 200 ευρώ από τις συντάξεις προκειμένου να εξοπλίσει την αεροπορία με 30 αεροπλάνα πέμπτης γενιάς.

Το γιατί δεν υπάρχουν κονδύλια να επενδυθούν στις Ένοπλες δυνάμεις σήμερα, είτε λόγω οικονομικών ατασθαλιών του παρελθόντος είτε λόγω των απολύτως αστόχων επενδύσεων (λεφτά που πήγαν στα σκουπίδια) επίσης δεν το αναφέρει.

Οι δε συνεχείς χαρακτηρισμοί «αχρηστίας» του κου Τσίπρα και του κου Μητσοτάκη, θυμίζουν λίγο από τον πάλαι ποτέ επικριτή της πολιτικής σκηνής – όμως επί της ουσίας ακόμα και αυτό στηρίζει έμμεσα την τοποθέτησή του (αν όχι εμμονή του) για μία Οικουμενική κυβέρνηση, στην οποία επίσης αναφέρεται.

Μία Οικουμενική κυβέρνηση δεν έχει χαρακτήρα, διότι κανείς δεν χρεώνεται την ευθύνη επί της ουσίας. «Περνάει» ότι χειρότερο υπάρχει μέσω της υποτιθέμενης «οικουμενικότητας» - δηλαδή τάχα ότι «ΟΛΟΙ μαζί» αποφασίζουμε διότι δεν υπάρχει ενναλακτική. Δι αυτού του τρόπου κοιμίζουν ακόμα περισσότερο τον Έλληνα και οι «εταίροι» κόβουν και ράβουν ανενόχλητα εξυπηρετώντας τα δόλια σχέδιά τους σε συμφωνίες με «ΟΛΗ» την Ελλάδα.

Ο Λαός ξύπνησε όμως και δεν σηκώνει άλλη κοροϊδία !

Αίσχος κύριε πρόεδρε !