Εξαπατημένη υπουργός ή εξαπατημένος λαός;

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

20210221 Εξαπατημένη Υπουργός

Η κοροϊδία και ο εμπαιγμός του ελληνικού λαού από την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει τέλος. Αντί να παραιτηθεί η υπουργός πολιτισμού για τα σκάνδαλα και τη σαπίλα στον χώρο της τέχνης δήλωσε ότι ξεγελάστηκε από τον μέχρι χθες διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της χώρας!

Μια χώρα που ξεγελιούνται οι υπουργοί, που δεν μπορούν να βρουν ποιος θα κλαδέψει τα δένδρα, την ώρα που ο ελληνικός λαός παρακολουθεί με οργή και αγανάκτηση τα όσα συμβαίνουν. Πολιτική ευθύνη μηδέν, φταίνε όλοι οι άλλοι και κανένας από την κυβέρνηση.

Ο τύπος, τα κοινωνικά μέσα, οι καταγγελίες βοούν τόσες μέρες τώρα για τα βρωμερά εγκλήματα και τη διαφθορά ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη απλά …προεδρεύει.

Το χειρότερο όμως είναι ότι γίνονται προσπάθειες συγκάλυψης, προστασίας και ασυλίας (που θα γυρίσουν μπούμεραγκ) των ανθρώπων της τέχνης που κατηγορούνται για παιδεραστία, βιασμούς ανηλίκων και σεξουαλική εκμετάλλευση.

Σταδιακά ο ελληνικός λαός αρχίζει και συνειδητοποιεί την ύπαρξη ενός βαθιά διεφθαρμένου συστήματος εξουσίας που τον διαφεντεύει και έχει τα πλοκάμια του στο χώρο της πολιτικής, της τέχνης, των οικονομικών παραγόντων, των ΜΜΕ, της Δικαιοσύνης. Ένα σύστημα που χρεοκόπησε τη χώρα, εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό και ξεπουλάει τα ιερά και τα όσια του Έθνους, αλλά δεν αντιλαμβάνεται την λαϊκή οργή και την επερχόμενη κατάρρευσή του.

Μόνη λύση η προσφυγή στις κάλπες και η αλλαγή του πολιτικού σκηνικού της χώρας.

Παραιτηθείτε !

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+