ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22 ΔΕΚ 2016: «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ»! 1η Προσυνεδριακή Συγκέντρωση.

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 17η Δεκεμβρίου η πρώτη προσυνεδριακή συγκέντρωση της Ελεύθερης Πατρίδας στην κατάμεστη Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50 – Αθήνα).

02 Kosmos DSC 0085

Στελέχη, συνεργάτες και φίλοι της Ελεύθερης Πατρίδας συμμετείχαν με ενθουσιασμό στη πρώτη επίσημη συγκέντρωση με σύνθημα «Φτάνει πιά».

Τον γενικό συντονισμό ανέλαβε ο Γιάννης Μίτσιος ο οποίος παρουσίασε τους κεντρικούς ομιλητές και σκιαγράφησε την αντίδραση των λαών στην Ευρώπη και Αμερική βάσει τον πολιτικών εξελίξεων.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν στελέχη της Ελεύθερης Πατρίδας και συγκεκριμένα οι Αντώνης Μπραΐλας, Νίκος Παρθένης και Δημήτρης Χιωτακάκος.

Βάσει της προκαθορισθείσας ημερησίας διάταξης οι Γιάννης Δρακωνάκης, Ντίνος Κωνσταντινίδης, Νίκος Βασιλειάδης καί Νίκος Ταμουριδης παρουσίασαν το όραμα της Ελεύθερης Πατρίδας, τις βασικές αρχές της, την οργάνωση και το πλαίσιο γύρω από το οποίο θέλει, μπορεί και θα κάνει την διαφορά για την αναγέννηση του Έθνους μας!

Κατόπιν συντόμων ερωτήσεων που ετέθησαν από το κοινό και σχολιασμού/απαντήσεων από την Διοικούσα Επιτροπή η εκδήλωση έκλισε ψάλλοντας τον Εθνικό μας Ύμνο.

Φτάνει Πιά !

01 DE01 0040

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+