ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ή ο COVID-19 σε νέες αποστολές;

Ενεργό . Καταχωρήθηκε στο Δελτία Τύπου

20210703 Covid 19 Είναι γνωστό σε όλους όσοι μελετούν την ανθρώπινη ιστορία ότι οι τυραννικές εξουσίες προκειμένου να ελέγξουν τους λαούς που κυβερνούν χρησιμοποιούν συχνά τη μέθοδο του "διαίρει και βασίλευε". Έτσι, ένα μέρος του λαού στρέφεται εναντίον του άλλου και οι εξουσιαστές μένουν πάντα στο απυρόβλητο.

Το τελευταίο διάστημα στην πατρίδα μας, αφού ξεθώριασαν τελείως οι αντιπαραθέσεις δεξιά-αριστερά, ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, κ.α. μια καινούργια διαίρεση υποδαυλίζεται έντονα από την κυβέρνηση: Εμβολιασμένοι – ανεμβολίαστοι. Η "πανδημία" του κορωνοϊού εργαλειοποιήθηκε στο έπακρο, με την συνεργασία των πληρωμένων ΜΜΕ, προκειμένου να στοχοποιηθούν οι συμπολίτες μας που είναι επιφυλακτικοί ως προς τα νέα πειραματικά εμβόλια και αρνούνται να εμβολιαστούν. Απαράδεκτες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις για υποχρεωτικό εμβολιασμό βρίσκονται στα σκαριά και οι απειλές εκτοξεύονται καθημερινά από τα χείλη όλων των κυβερνητικών αξιωματούχων. Γίνεται δηλαδή μια μεθοδευμένη προσπάθεια να φορτωθεί στους μη εμβολιασμένους η αποτυχημένη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης που έφερε την πατρίδα μας στις πρώτες θέσεις παγκόσμια στον αριθμό θυμάτων σε σχέση με τα κρούσματα.

Το δέλεαρ των 150 ευρώ στους νέους 18-24 ετών να εμβολιασθούν υποδηλώνει λαϊκισμό, πανικό και προχειρότητα, αλλά και αποτυχία στην μέχρι τώρα διαχείριση της κρίσης. Επί πλέον αποτελεί μια κατάπτυστη προσπάθεια εξαγοράς των νέων έναντι «πινακίου φακής», ενώ για τον έλεγχο των ΜΜΕ ξοδεύτηκαν εκατομμύρια, γεγονός που αποκαλύπτει το πόσο λίγο σέβονται τους νέους ανθρώπους.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ καταγγέλλει   την απαράδεκτη αυτή μεθόδευση και θα συνεχίσει να μάχεται για την ενότητα των Ελλήνων. Στόχος του ελληνικού λαού παραμένει η απαλλαγή από τη διεφθαρμένη και ανίκανη πολιτική ελίτ που οδήγησε τη χώρα στη χρεωκοπία και στην υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων.

 

Το Γραφείο Τύπου της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Ακαδημίας 57 – 106 79 Αθήνα,    www.eleftheripatrida.gr,    τηλ:2103645335

Share it on Facebook Share it on Twitter Share it on Google+